Haberler

Erkam: Büyükşehir Sanata Sahip Çıkıyor

Güncelleme:

Tiyatro yazarı Kaan Erkam, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun performansını yerinde görmek için Şanlıurfa'ya geldi.

Ünlü tiyatro yazarı Kaan Erkam, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından iki haftadan bu yana ücretsiz sahnelenen tiyatro oyununu izlemek için Şanlıurfa'ya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz'ı makamında ziyaret eden Kaan Erkam, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti aktararak, Şanlıurfalıların oyununa gösterdiği ilgiden oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Sanata ve sanatçıya destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür eden Kaan Erkam, "Şanlıurfa'da oyunumu izlerken çok keyif aldım. Buraya oldukça şüpheli gelmiştim. Yani salonda seyirci olacak mı, seyirci oyunu sevecek mi, ben beğenecek miyim, beğenmezsem ne diyeceğim diye. Ancak geldim çok güzel bir ilgi ile karşılandım. İlk işimiz Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi ile tanışmak oldu. Sonra oyun zamanı geldi. Oyunu izlerken çok güldüm. Kendi yazdığım oyunu unutup güldüm. Sanki sahnelenen benim oyunum değilmiş gibi heyecan duydum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin işini oldukça iyi yaptığını ifade eden Erkam, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işinin oldukça arkasında. Bazı belediyelerde tiyatroya destek veriliyor ama Urfa'daki sevgi ve destek beni oldukça etkiledi. Ben oyunu halen izlemeyen Urfalılara buradan mesajım gidip oyunu izlesinler" şeklinde konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title