Haberler

Erhan Çelik'ten Patlamayla İlgili Tepki Çekecek Paylaşım

Güncelleme:

Taksim'deki terör saldırısının ardından tweet atan gazeteci Erhan Çelik, "Yer ve zamana bakılırsa zarar verme isteğinden kaçınmış" ifadelerini kullandı.

Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen bilgilere göre, saldırıyı bir canlı bombanın gerçekleştirdiği ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ERHAN ÇELİK'TEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

İstanbul'un kalbindeki patlama sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok isim canlı bombalı saldırıyı sert bir dille kınarken Erhan Çelik'in attığı tweet takipçilerinin tepkisini çekti. Çelik, paylaşımında canlı bombanın aslında zarar vermek istemediğini ima etti.

İşte Erhan Çelik'in o paylaşımı;

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (135)

Türkiyeli Kürt:

bunlar daha başlangıç türk ler markete kadar gitme cesareti bulamayacak

5
65
yanıtYanıtla
nurten tok:

sen dua et türkler ayaklanmasın. hitleri aricaksınız o zaman.

yanıt26
yanıt3
kağızmanlı:

bu daha sabırlı günlerimiz türk damarımıza basmayın gelir o deliklerinizde boğarız sizi . bende kürdüm bu arada karslıyım karslı damarıma basmayın yedirmeyiz bu ülkeyi size satılık ermeniler

yanıt12
yanıt2
AD:

BOŞ BOŞ KONUŞMA BU KENDİNDEN BAHSEDİYO MARKETE GİDEMİYORYA ONA CANI SIKIL MIŞTIR BİZİM DE VAR KÜRT KARDEŞLERİMİZ DEN KİMSE BUNUN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR AMA

yanıt0
yanıt1
HAVİN:

ÇOK SİVRİ ZEKALILAR VAR YAZANLARIN İÇİNDE BAKIYORUMDA TARİH Hİ İYİ BİLDİĞİN BELLİ VEYADA BİLİYORUM ZANLEDİYOR SİZİN GİBİ SİVRİ ZEKALILAR YÜZÜNDEN BU HALE GELDİK ZAVLLILAR AKIL KÜPLÜLER BİN YILLIK KARDEŞLİGİMİZİ ALLAHIN İZNİYLE KİMSE BOZAMAZ.

yanıt1
yanıt0
kahrolsun pkk:

kadrolu aktroll ne dediği belirsiz.

41
10
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

BOMBA, KENDİNİ VE ORADAKİLERİ EĞLENDİRMEK İÇİN PATLATTI. AMAÇ ŞAMATA OLSUN???

38
2
yanıtYanıtla
atamer:

utanmazsan zavallı canlıbomba ne iyi adammış da zarar vermemiş diyeceksin lavuk

25
11
yanıtYanıtla
REALİST:

MEHMET İSİMİ KULLANAN YORUMCU; ERHAN ÇELİK İN AKPLİ OLDUĞUNU NERDEN ANLADINIZZ. . BIRAKIN BÖYLE YORUMLARI SİZE KALSA YAKINDA PKK VE YAN ÖRGÜTLERİDE AKPLİ İLAN EDERSİNİZ. . ÜLKEMÜZ MİLLİ MÜCADELE VERİRKEN HALEN SİYASET YAPABİLİYORSUNUZ YA SİZE NE DENİR BİLMEM. .

19
16
yanıtYanıtla
REALİST:

BİR SAZDA BUNUN ELİNE TUTUŞTURUN

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title