Haberler

Erdoğan'dan Kayıp Gazeteciye İlişkin Açıklama: Kovalıyorum, Sonucu Tüm Dünyaya Duyuracağım

Güncelleme:

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ile ilgili konuşan Erdoğan, "Cumhurbaşkanı olarak bu işin takibindeyim, kovalıyorum, buradan çıkacak sonuç neyse onu da dünyaya duyuracağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampındaki programından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"BEKLENTİM HALA İYİ NİYETLİ"

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında bilgi veren Erdoğan, "Beklentim hala iyi niyetli, inşallah arzu etmediğimiz bir durumla karşı karşıya kalmayız" dedi.

"KOVALIYORUM, ÇIKACAK SONUCU DÜNYAYA DUYURACAĞIM"

İstanbul'un giriş-çıkışların incelendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, savcılığın yapacağı açıklamayı beklediklerini söyledi. Erdoğan konuyla yakından ilgilendiğini söyleyerek "Benim çok eski tanıdığım bir gazeteci arkadaşımız. Bunun ülkemizde olması çok üzücü. Cumhurbaşkanı olarak bu işin takibindeyim, kovalıyorum, buradan çıkacak sonuç neyse onu da dünyaya duyuracağım. İnşallah arzu etmediğimiz bir sonuçla karşılaşmayız. Büyükelçiliğe giriş çıkışlar hepsi inceleniyor. Süratle bir netice alalım istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title