Haberler

Erdoğan: "5 Koyun Verin Kaybedip Gelirler"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Erdoğan'ın konuşması- Açılış yapılması Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale'deErdoğan: (3)-Anamuhalefetin genel başkanı çıkmış, 'devlet yönetimi kursu açacağım' diyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Erdoğan'ın konuşması- Açılış yapılması Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale'deErdoğan: (3)-Anamuhalefetin genel başkanı çıkmış, 'devlet yönetimi kursu açacağım' diyor. Yahu bu millet senin SSK'yı nasıl yönettiğini çok iyi biliyor. Muhtarcı himmet dede, nerede kaldı gayrıya himmet ede... Kar eden bir kuruma nasıl batığa sürüklediğini herkes çok iyi biliyor. O senin yönetimindeki SSK hastanelerinde yaşanan çileleri, ben de dahil hepimiz çok iyi biliyoruz" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, milletin oylarıyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olduğunu, bu görevin kendisine millet tarafından verildiğini söyledi. Bir de üçüncü köprüyü yapıyoruz, dünyanın en geniş, dört gidiş dört geliş, ortasından hızlı tren geçecek. Bu yıl sonuna inşallah yetişiyor. Çok daha enterasanı; bir adım daha atıyoruz, İstanbul'u izmir'e izmit Körfez geçişiyle bağlıyoruz. O da dünyanın en uzun asma köprülerinden ilk üçü içinde. Çünkü ecdadımız Fatih karadan gemileri yürüttü mü? Dedik ki 'dedemiz Fatih karadan gemileri yürüttüğüne göre, biz de denizin altından metroyu yürütelim. Biz de onu yaptık. Bitmedi. Çok daha farklı adımları hep beraber atmak durumundayız. Bize yakışan bu, bunları yapacağız. Anamuhalefetin genel başkanı çıkmış, 'devlet yönetimi kursu açacağım' diyor. Yahu bu millet senin SSK'yı nasıl yönettiğini çok iyi biliyor. Muhtarcı himmet dede, nerede kaldı gayrıya himmet ede... Kar eden bir kuruma nasıl batığa sürüklediğini herkes çok iyi biliyor. O senin yönetimindeki SSK hastanelerinde yaşanan çileleri, ben de dahil hepimiz çok iyi biliyoruz. Rahmetli Savaş Ay'ın SSK hastaneleriyle ilgili televizyon programını izleyenler görmüştür. Gördünüz değil mi? Bir ikincisi MHP... İktidar olmadı mı bu ülkede, oldu. ANAP-DSP-MHP, üç buçuk yıl kalabildi. Beş yıllığına gelmiştin niye bırakıp kaçtın gittin? Yönetemediler. İnanın beş koyun verin, kaybedip gelirler. Hep birlikte karar verelim; buna çok muhtacız. Hacı Bektaşı Veli'nin ifadesiyle, bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana her şey Kırıkkale'yi hatırlatıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title