Haberler

Engellilerin "Go-kart" Heyecanı

Küçükçekmece Belediyesi'nce Düzenlenen "1. Engelliler Go-kart Yarışması"na Katılan Engelliler, İlk Kez Araba Kullanmanın Heyecanını Yaşadı.

Küçükçekmece Belediyesi'nce düzenlenen "1. Engelliler Go-Kart Yarışması"na katılan engelliler, ilk kez araba kullanmanın heyecanını yaşadı.

Küçükçekmece Belediyesi Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Ortopedik Özürlüler Federasyonu'nun desteklediği "1.Engelliler Go-Kart Yarışması" Küçükçekmece'de gerçekleştirildi. Türkiye'nin her yerinden engellilerin katıldığı yarışmada hayatlarında ilk defa direksiyona geçen ve araba kullanan vatandaşların oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlendi. Engelli sürücülerin go-kart pistinde arabaları başarılı bir şekilde kullandıkları gözlendi. Halis Alan

isimli vatandaş, "Hayatımda ilk defa araba kullanıyorum, çok mutluyum, duygularımı ifade edemiyorum" dedi.

Elden kumandalı özel düzenekli go-kart araçlarıyla yarışan engellilerin Kanarya Go-Kart Kulubü'ne giderek ücretsiz antrenman yapabilecekleri belirtildi.

(CC-ED-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title