Haberler

Emniyet Müdürü Boyacı Çocuğa Ödül Verdi

Güncelleme:

Siirt Emniyet Müdürü, İstiklal Marşı okunurken saygı duruşunda bulunan boyacı çocuğu göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı ödüllendirdi.

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Türk Polis Teşkilatının 171'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, İstiklal Marşı okunurken saygı duruşunda bulunan boyacı çocuğu, göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı ödüllendirdi.

BOYACI ÇOCUĞUN ADRESİ BELİRLENDİ

Kentteki etkinlikler kapsamında cuma günü Atatürk Anıtı'nda düzenlenen programda İstiklal Marşı okunduğu sırada selam vererek saygı duruşunda bulunan ve kameralar tarafından kaydedilen boyacı çocuğun adresi tespit edildi.

AĞABEYİYLE BİRLİKTE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE GELDİ

Emniyete davet edilen ilkokul 4. sınıf öğrencisi Sami Yarar, babası Seyithan ve ağabeyi Soner ile Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Aileyi karşılayan ve makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Özkan, çocuğu öptükten sonra babası Seyithan Yarar'ı tebrik etti.

"BU DURUM BİZİ ÇOK ETKİLEDİ"

Özkan, burada yaptığı konuşmada, Sami Yarar'ın saygı duruşu anını görüntülerden izlediğini ve bu durumun kendilerini çok etkilediğini belirtti. Böyle hayırlı evlatlar yetiştirdiği için babalarına teşekkür ettiğini dile getiren Özkan, "Bizlerin özellikle bu bölgede güzel vatanını, milletini bilen hayırlı evlatlarımıza ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Özkan, her iki kardeşe içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu birer çanta ile bir bisiklet hediye etti.

Emniyet Müdürü Özkan iki kardeşe daha sonra içinde çeşitli hediyelerin olduğu birer çanta ve ortak kullanmaları için bir bisiklet hediye etti.



VALİ TUTULMAZ, YARAR'I MAKAMINDA KABUL ETTİ

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Mustafa Tutulmaz, Emniyet Müdürü Özkan ile Sami Yarar ve ailesini makamında kabul etti.

VALİ, ÇOCUKLARLA BİR SÜRE SOHBET ETTİ

Çocuğun davranışından ötürü aileyi tebrik eden Tutulmaz, eğitimin aileden başladığını belirterek, geleceğin teminatı çocuklara küçük yaştan itibaren milli ve manevi duyguların aşılanması gerektiğini belirtti.

Tutulmaz, çocuklarla bir süre sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Tutulmaz Metin Özkan Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500

Yorumlar (43)

helal:

alsana kürt çocuğu ırkçılık doğru değil vatanı seven kürtler mevcut bizim derdimiz etekli hainlerle kürtlerle sorunumuz yok bunu eteklilerde biliyor

49
7
yanıtYanıtla
müdür:

ya müdür 1 tane bisikletle mi geçiştirdin? hiç olmazsa 2 kardeşe, 2 bisiklet vereydin. 1 bisikleti sokaktaki vatandaşta verir, sen devleti temsil ediyorsun. .

13
17
yanıtYanıtla
selim Avusturalya akcay:

Bizim hainler in ezan a bile saygilari Yok cocuk kadar akilari Yok

26
4
yanıtYanıtla
GÖKCEBEY 67:

DEMEK, KI ANASI BABASI COCUKLARA HELAL SÜT HELAL EKMEK YEDIRMISLER TERÖRIST HDP, YE OY VEREN ETEKLI KÜRTLER GIBI DEGIL

24
6
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

MÜSLÜMANLIĞIN NERESİNDE ATEİST BİR ÖRGÜTÜN PEŞİNDEN KOŞMAK VAR

yanıt5
yanıt0
şırnkalı beytüşebaplı:

bir kürt olarak inşllah benimde oğlum bunlar gibi hayırlı bir evlat olur tek dilegim odur

28
0
yanıtYanıtla
sen oldunda ne oldun:

yapsana cocugun baasi benmiyim yoksa terez

yanıt0
yanıt14
Hakaret etme haset:

Şırnaklı kadar iyi niyetli olsaydın keşke. . . Güzel dilekler umarım olur. . .

yanıt0
yanıt0
Kürdüm HDP liyim:

Arkadaşlar Kürdüm Fanatik Hdp liyim de ama bayrağa karşı hiçbir kastımız yok Bayrak hepmizindir Vatan hepimizindir oyunlara gelmeyin.

12
16
yanıtYanıtla
VATANDAŞ MEHMET:

26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm''ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )KIYAMET KOPMADIKÇA…(''''Türük Oguz begleri budun eşiding. Üze Tengri basmasar, asra yir telinmeser Türük budun ilingin törüngin kim artatı udaç erti. ''''). . . Bilge Kağan- KIYAMET KOPMADIKÇA…(“Ey Türk Oğuz Beyleri! Bu sözümü iyi işitin! Üstten gök çökmedikçe, alttan yer delinmedikç

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title