Haberler

Ele Başlığını Sevgili Çiftin Yaptığı Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon Kamerada

İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı'nın 5 ilçede düzenlediği uyuşturucu baskınında 23 kişi gözaltına alındı.

İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı'nın 5 ilçede düzenlediği uyuşturucu baskınında 23 kişi gözaltına alındı. Şebekenin ele başlığını sevgili çiftin yaptığı belirtildi. Operasyon anı jandarma ekipleri tarafından görüntülendi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 2 kişinin Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece'de uyuşturucu madde satışı yaptığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2 ay süren teknik ve fiziki takipte şebekenin "torbacı" adı verilen sokak satıcılarıyla uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlendi. Sokak satıcılarını tek tek gözaltına alan jandarma ekipleri şebeke ele başına ulaştı. Şebeke ele başlığını Silivri'de oturan K.P. ve sevgilisi D.Y. olduğunu belirleyen jandarma ikilinin, uyuşturucuları ilk olarak İ.U. isimli bir şahıstan temin ettiği, sonrasında aralarında çıkan bir uyuşmazlık sonucu uyuşturucuyu "Kral Enişte" lakaplı M.U. liderliğindeki bir suç örgütünden temin ettiklerini saptadı. Yapılan tespitlerin ardından jandarma ekipleri, özel harekat timleri eşliğinde şüphelilerin ev ve iş yerlerine eş zamanlı baskınlar düzenledi. Baskınlarda açılmayan kapılan koç başlarıyla kırıldı. Baskında, çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca, çok sayıda cep telefonu ile uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan 3'ü kadın 23 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OPERASYON ANI KAMERADA

Uyuşturucu satıcılarına düzenlenen operasyon jandarma ekipleri tarafından görüntülendi. Görüntülerde Jandarma özel harekat timleri bir binanın kapısını koç başıyla kırarak içeri giriyor. Bir eve baskın düzenleyen ekipler kapıyı açan kişiyi yere yatırarak gözaltına alıyor. Evlerde yapılan aramalar dedektör köpekleri de katılıyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü İstanbul Esenyurt Silivri Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title