Haberler

Elazığ'da Sağanak Su Baskınlarına Neden Oldu

Güncelleme:

Elazığ'da etkili olan sağanak nedeniyle rögarların taşması sonucu bazı binaların bodrum katlarını su bastı.

- Rögarların taşması sonucu bazı binaların bodrum katlarını su bastı Elazığ'da etkili olan sağanak nedeniyle rögarların taşması sonucu bazı binaların bodrum katlarını su bastı.Sürsürü Mahallesi Seyahat Sokak'ta bulunan Çağ Sitesi'nde kapıcılık yapan Fettah Taş, rögarların taşması sonucu bodrum kattaki kapıcı dairesini su bastığını ve tüm eşyalarının sular altında kaldığını söyledi.Su baskının ne olduğunu anlayamadan bir anda geliştiğini ifade eden Taş, "Hiçbir şey yapamadım. Her taraf battı gitti. Bütün eşyalarım su altında kaldı, mağdur olduk" dedi.Kapıcı Mustafa Koç da şiddetli yağış olduğunda benzer durumlarla karşılaştıklarını belirterek, "Her yağmur yağdığında su içinde kalıyoruz. Evlerimiz nemden rutubetten geçilmiyor. Genelde kapıcı daireleri bodrum katta olduğu için her yağmur yağdığında evlerimizin hali bu" diye konuştu.Koç, yaşam alanlarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi noktasında yetkililerden yardım istediklerini dile getirerek, şöyle konuştu: "Yeni yapılarda kapıcı dairelerini birinci katlara verseler daha iyi olur. İçerisinde kalan aile rahat eder, rahat dışarı çıkar, evi güneş görür, rutubet kapmaz, nem kapmaz. Bu şekilde çocuklarımız hep hastalığa yakalanıyor. Kapıcı daireleri bodrum katta olduğu için rögarlar direkt ana rögarlara bağlanmış. Alçak olduğu için rögar dolduğu an sular direkt evlerimizde. Hiç bir hakkımızı talep edemiyoruz. Senelik izin hakkı olsun, hafta sonu izinlerimiz olsun. Talep ettiğimiz zaman 'sen neye izin yapacaksın, burada dur siteyi bekle' diyorlar. Hem güvenlik olarak bekliyoruz hem de kapıcı olarak bekliyoruz." -

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title