Haberler

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı bariyerle kapatıldı

Güncelleme:

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı bariyerle kapatıldıELAZIĞ'da, koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile birçok park, halkın bir araya gelmesini engellemek için bariyerlerle kapatıldı.

Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı bariyerle kapatıldı

ELAZIĞ'da, koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile birçok park, halkın bir araya gelmesini engellemek için bariyerlerle kapatıldı.

Elazığ'da koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler artırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kentte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile bazı park ve oturma alanlarında vatandaşların toplu halde oturmamaları amacıyla önlemler alındı. Daha önce yapılan birçok uyarıya rağmen meydan ve parklarda toplu halde oturulduğu belirleyen ekipler, bu kez bariyerlerle alanları kapattı. Kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı başta olmak üzere birçok oturma alanına giriş çıkışlar polis bariyerleriyle kapatıldı. Kent sakinleri polis ekiplerinin uygulamasından memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz Demokrasi Meydanı Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title