Haberler

El Freni Boşalan Otomobil Yola Uçtu

Güncelleme:

İzmir'in Tire ilçesinde park halindeki otomobil, el freni boşalınca tepeden yuvarlanarak karayolunda seyreden otomobilin üzerine düştü.

İzmir'in Tire İlçesi'nde park halindeki otomobil, el freni boşalınca tepeden hareketlendikten sonra yuvarlanarak karayolunda seyreden başka bir otomobilin üzerine düştü. Kazada, ölen ya da yaralanan olmadı.

Fabrika işçisi olan 48 yaşındaki Sami Gözpınar, bir arkadaşı ile birlikte satılık zeytin bahçesini görmek için 35 YDF 21 plakalı otomobili ile Güme Dağı'nda bulunan Kaplan Köyü'ne doğru yola çıktı. Köy yakınlarında bulunan zeytin bahçesine geldiklerinde otomobilini yol kenarına park eden sürücü, arkadaşı ile birlikte araçtan indi. Kısa bir süre sonra el freni boşalan otomobil yoldan çıkarak, tepeden yuvarlanmaya başladı. Bu sırada, karayolunda 35 DD 430 plakalı otomobili ile seyir halinde olan 43 yaşındaki Ömer Arslan, metrelerce yükseklikten üzerine doğru gelen otomobili görünce şaşkına döndü. Yuvarlanan otomobil, Arslan'ın aracının arka kısmına çarparak, ters döndü. Ölümden son anda yaptığı manevra ile kurtulduğunu ifade eden sürücü Arslan, "Bir anda üzerime yuvarlanarak gelen boş bir otomobil gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Refleksle direksiyonu sağa kırdım. Kazayı ucuz atlattığım için şanslıyım" diye konuştu. - İzmir / Tire

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gözpınar İzmir Tire Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title