Haberler

Ege Üniversitesi Hayırseverini Arıyor

İzmir'de, Acil Servis Hizmet Binası yapımını sürdüren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, aynı bina içinde kurulması planlanan ve Ege Bölgesi'nin en büyük merkezlerinden biri olması hedeflenen Yanık Tedavi Merkezi için de maddi destek arayışına girdi.

İzmir'de, Acil Servis Hizmet Binası yapımını sürdüren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, aynı bina içinde kurulması planlanan ve Ege Bölgesi'nin en büyük merkezlerinden biri olması hedeflenen Yanık Tedavi Merkezi için de maddi destek arayışına girdi. Yanık Tedavi Merkezi'nin teknik donanımı için yaklaşık 800 bin liraya ihtiyaç duyduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, "Merkezin oluşumuna katkı sağlayacak kişi veya ailenin ismini bu merkezde yaşatacağız" dedi.

Acil serviste yaşanan yoğunluk nedeniyle, bir süre önce yeni bina inşaatına başlayan Ege Üniversitesi Hastanesi, modern acil servis binasının yapım çalışmalarında sona yaklaştı. Eski helikopter pisti üzerine inşa edilen ve kaba inşaatı bitirilen Acil Servis Binası'nın birinci katı acil servis birimi olarak kullanılması planlanırken, ikinci katı da Yanık Tedavi Merkezi olarak tasarlandı. Mayıs ayında açılması planlanan modern binanın içerisinde yer alacak olan Yanık Tedavi Merkezi'nin teknik donanımı için de maddi arayışlar başladı. Ege Bölgesi'nin en büyük Yanık Tedavi Merkezi'ni İzmir'e kazandırmak için kolları sıvayan üniversite yönetimi, hayırsever vatandaşlara destek çağrısında bulundu.

İki katlı tasarlanan ve çatı katında heliport alanı bulunacak binanın Mayıs ayında hizmete açılacağını söyleyen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, "İki katlı binamızın ilk katını acil servise ayırdık. Bu sayede ana binadaki yoğunluğu azaltmış olacağız ve hastalarımıza daha hızlı hizmet vereceğiz. Modern teknoloji ile donatılacak olan yeni binamızın ikinci katını ise Ege Bölgesi'nin en büyük Yanık Tedavi Merkezi için ayırdık. Bunun için fiziki şartlar tamamlandı. Şu anda teknik donanıma ihtiyaç duyuyoruz. Bu cihazlar oldukça pahalı. Bu yüzden maddi desteğe ihtiyacımız var. Bölgenin en büyük yanık tedavi merkezini hayata geçirmek için hayırseverlerden destek bekliyoruz. Merkezin oluşumuna katkı sağlayacak kişi veya ailenin ismini bu merkezde yaşatacağız" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Üniversitesi Hastanesi Ege Üniversitesi Candeğer Yılmaz İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title