Haberler

EFDRR 4. Yıllık Toplantısı Norveç'te Düzenleniyor

Güncelleme:

Avrupa Afet Risk Azaltma Forumu 4. Yıllık toplantısı Oslo'da gerçekleştiriliyor.

Avrupa Afet Risk Azaltma Forumu (EFDRR) 4. Yıllık toplantısı 23 -25 Eylül 2013 tarihleri arasında Norveç'in başkenti Oslo'da gerçekleştiriliyor. Ülkemizi temsilen Başkanlık Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı H.Halil Afşarata, Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Başkanlık mühendisleri Özgür Tuna Özmen, Kaan Aklar ve AFAD Uzman Yardımcısı Makbule Yalın'ın katıldığı toplantının gündeminde Avrupa'daki risk azaltma çalışmaları bulunuyor.

Toplantı kapsamında moderatörlüğünü Başkanlığımız Strateji Geliştirme Daire Başkanı H.Halil Afşarata'nın yapacağı ve Hyogo Çerçeve Eylem Planı 2 sürecine ilişkin hazırlıkları konu alan detaylı bir çalıştay da yapılacaktır.

Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel'in Van depremi sonrası yapılan faaliyetleri içeren yerel düzeyde risk azaltma çalışmalarına ilişkin bir sunum yapacağı toplantıda ayrıca Başkanlığımız mühendislerinden Özgür Tuna Özmen Başkanlığını Türkiye'nin yürüteceği İngiltere, Bulgaristan, Hırvatistan ve Gürcistan'ın yer aldığı yeni çalışma grubunun kapsamı ve görev tanımları ile ilgili tartışma oturumunu yönetecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Norveç Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title