Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Edirne milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Edirne milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti milletvekili adayları Fatma Aksal, Tarık Hatipler, Erdinç Çekiç ve Sevda Nur Kurban, ilçe, köy ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, milletvekili adayı Çekiç'in Edirne Sanayi Sitesi'ndeki ziyaretlerine eşlik etti. İba, AK Parti'nin var gücüyle çalışarak esnafa katkı yapmaya çalıştığını belirtti.

CHP Edirne milletvekili adayı Baran Yazgan, seçim çalışmalarını Enez'de sürdürdü. Yazgan, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ve CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu'yla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

CHP Edirne milletvekili adayı Ediz Ün de Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı'yı ziyaret etti. Ün'e ziyaretinde CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı ve partililer de eşlik etti.

MHP Edirne milletvekili adayı Ali Özer ise İl Başkanı Zakir Tercan'la Enez ve ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Edirne milletvekili adayı Mehmet Akalın da Meriç Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Akalın, Büyükdöllük köyünde de vatandaşlarla bir araya geldi.

-İpsala'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi

İpsala'da 4. kez düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın ilk etabı İpsala Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mangala, q-bitz, equilibrio, pentego, küre, kulami ve reverse oyunlarının oynandığı turnuvada ortaokul öğrencileri kıyasıya mücadele etti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuva hakkında bilgi veren İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, "Ortaokullar dün, ilkokullar ise bugün mücadele edecekler. İlçemizde Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın birinci aşaması ortaokullar arasında yapılan yarışmalarla gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Edirne Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title