Haberler

Düzeltme) İnşaata Kum Getiren Hafriyat Kamyon Devrildi: 1 Ölü

Kağıthane’de bir inşaata 30 tonluk kum getiren hafriyat kamyonu, kumun boşaltılma işlemi sırasında devrildi.

Kağıthane'de bir inşaata 30 tonluk kum getiren hafriyat kamyonu, kumun boşaltılma işlemi sırasında devrildi. Direksiyon ve damper arasında sıkışan sürücü hayatını kaybetti.

Olay, saat 13.00 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, Turan Köse yönetimindeki 34 JN 1761 plakalı hafriyat kamyonu, cadde üzerindeki bir inşaata kum getirdi. Kamyondaki 30 tonluk kumun boşaltılma işlemi sırasında aracın damperi caddeye devrildi. Bu sırada sürücü direksiyon ve damper arasında sıkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, sürücü Turan Köse'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri, cesedi çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık 40 dakika süren çalışmaların ardından ceset sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kaza nedeniyle caddenin bir yönü trafiğe kapandı. Yaşanan kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Hamidiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title