Haberler

Düzce Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet şöleninde 160 çocuk sünnet edildi. Şölene Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce protokolü de katıldı.

Düzce'de 160 çocuk sünnet oldu

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sünnet şöleninde çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü

-" Düzce'de bundan sonra her hafta bir faaliyet olacak"

DÜZCE - Düzce Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni bu yılda büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Sünnet etkinliğinde 160 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni, coşku içerisinde gerçekleştirildi. Sünnet ettirilen 160 çocuk ve ailelerinin yanı sıra yakınlarının da büyük ilgi gösterdiği şölende Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce protokolü çocukları yalnız bırakmadı.

Düzce Belediyesi önünde toplanılmasının ardından İstanbul Caddesi üzerinden Düzce Belediyesi Mehter takımı eşliğinde gezi treni ile başlayan ve AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Oya Kocaman, Hasan Günden ile Beytullah Yılmaz'ın da hazır bulunduğu kortej yürüyüşü Anıtpark alanında sona erdi. Kortejin ardından çocuklar ve aileleri otobüslerle etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Erguvan Sosyal Tesislerine hareket etti.

Mehter takımının marşlarıyla başlayan etkinlikte Başkan Faruk Özlü, çocuklar ve ailelere yönelik yaptığı konuşmada düzenledikleri etkinliklere katılımlarından ötürü herkese teşekkürlerini iletti. Özlü, "Her sene yaptığımız geleneksel sünnet şölenine hoş geldiniz. Burada pırıl pırıl gençler geleceğin askerleri var. Çok güzel bir manzara var. Bu etkinliği her sene yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Geçmişte Düzce'de sosyal faaliyetlerin eksikliğinden dolayı şikayetler olduğunu ifade eden Özlü, "Geçen günlerde Dünya Düzce günlerini gerçekleştirdik. Düzce de bundan sonra her gün her hafta bir sosyal faaliyet olacak. Tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Özlü'nün konuşmasının ardından yemek ikramı, Hacivat-Karagöz ve birbirinden renkli animasyon gösterileri ile eğlenceli bir gün geçiren çocuklar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kendileri için hazırlanan hediyelerin verilmesiyle mutluluklarını katladı.

Etkinlik, Mevlidi Şerif okunması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce Belediyesi Faruk Özlü Sünnet Çocuk Düzce Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title