Haberler

"Dünün Gençleri Bugünün Gençleri ile Buluşuyor"

"Dünün Gençleri Bugünün Gençleri ile Buluşuyor" sloganı ile yapılacak program Erzincan'da gerçekleşti.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erzincan Gençlik Merkezi tarafından Huzurevi'nde kalan yaşlılarımıza bir program hazırlandı. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2011 faaliyet programına aldığı ve 81 ilde "Dünün Gençleri Bugünün Gençleri ile Buluşuyor" sloganı ile yapılacak program Erzincan'da gerçekleşti.

"Dünün Gençleri Bugünün Gençleri ile Buluşuyor" programı kapsamında Huzurevine giden Erzincan Gençlik Merkezi üyeleri bir süre burada yaşlılar ile sohbet ettiler. Daha sonra gençlerle birlikte şehir merkezine gelen Huzurevi sakinleri burada küçük bir şehir turu yaptılar. Şehir turunun ardından bir alışveriş merkezinde bulunan bowling salonuna giden Huzurevi sakinleri burada Gençlik Merkezi üyeleri ile birlikte bowling oynadı. Hayatlarında ilk kez bowling oynayan yaşlılarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İlk başlarda bowling topunu atmakta zorlanan yaşlılarımız gençlerinde yardımı ile bowling toplarını birer birer atmaya başladılar. Gençlerle birlikte bowling oynayan, sohbet eden Huzurevi sakinleri gençlerle birada olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Yine aynı alışveriş merkezinde bulunan 7D sinemaya giren yaşlılarımız ilk kez 7 boyutlu film izleme imkanı buldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title