Haberler

DP Genel Başkanı Uysal: Mahkum Değilsiniz Demokrat Parti Var

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ortaca ve Dalaman'ı ziyaret edip, "Mahkum değilsiniz Demokrat Parti var" diyerek, 31 Mart'taki seçimlerde destek istedi.

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ortaca ve Dalaman'ı ziyaret edip, "Mahkum değilsiniz Demokrat Parti var" diyerek, 31 Mart'taki seçimlerde destek istedi.

DP Lideri Gültekin Uysal, beraberindeki Ortaca Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Hasan Karaçelik, DP Dalaman Belediye Başkan Adayı Beyhan Korkut, DP il ve ilçe yöneticileri ile partisinin Dalaman ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı. Uysal, burada seçim otobüsünden halka ve partililere seslenip, 31 Mart günü vatandaşların koyacağı irade ile mutluluklarının adeta arşa çıkacağını söyledi. Hasan Karaçelik'in partilerine katılmasının kendilerine güç ve kuvvet verdiğini vurgulayan Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkan Karaçelik, varlığı ile beraber inşallah bölgemize, Ortacamıza yaptığı hizmetleri yarına taşıyacak. Muğlamız kır atı biliyor. Hizmetlerini, anlayışını, zihniyetini biliyor. 'Sevdamız Türkiye' diye çıktığımız bu yolda yaptıklarımızı biliyor. Elbette yaptıklarımızla yetinemeyiz. Biz yarınlarımız adına, gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız adına ay yıldızlı bayrağın altında yaşayan tüm insanlarımız adına büyük hayallerimiz var. İçinden süzülerek geldiğimiz tarihi çok iyi biliyoruz. Bu ülkeyi nereye götürebileceğimizi de biliyoruz. Bu büyük geçmişe sırtımızı dönmüyoruz. Sırtımızı dayıyoruz. Bu büyük geçmişi yok sayarsanız, 15 Temmuz'da gördük genel merkezinizin üzerine büyük Atatürk'ü asmak mecburiyetinde kalırsınız."

Vatandaşın iradesinin rehin kılınmak istendiğini öne süren Uysal, amaçlarının insanların alın terinin karşılığını alabileceği bir ülke olduğunu söyledi. Uysal,

"Mahkum değilsin Demokrat Parti var. Dalamanımızı mahkum etmemek için değerli Doktor Beyhan Korkut var. İşte Ortaca'yı mahkum etmemek için değerli belediye başkanımız Hasan Karaçelik var. Bunu Türkiye'ye yaymak zorundayız. Muğlamız için önümüzdeki süreçte müjdelerimiz olacak. Kapalı kapılar ardında anlaşmalarla milletin iradesini, oyunu çek, senet cirolar gibi 'Başkasına ciroluyorum' deme cüretine gidenlere karşı milletimiz iradesini koyacaktır. Gelin, 'Herkes için hizmet' diye çıktığımız yolda, Dalamanımız, Ortacamız, Muğlamız ve tüm ülke için gayret diyeceğiz" dedi.

DP Lideri Dalaman'ın ardından Ortaca'ya geçip, belediye ve partisinin Ortaca İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Gültekin, burada partililerle bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demokrat Parti Ortaca Mahkum Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title