Haberler

Disk Önündeki Eyleme Destek Veren Grup Yorum Üyesi 5 Kişi Gözaltında

Güncelleme:

DİSK'ten çıkarılan işçilere destek vermek için DİSK Genel Merkezi önüne gelen Grup Yorum üyelerinden 5'i polis tarafından gözaltına alındı.

Grup Yorum üyelerinden 5 kişi DİSK'ten çıkarılan işçilere destek vermek için DİSK Genel Merkezi önüne geldi. Burada polis müdahalesi ile karşılaşan Grup Yorum üyleleri, gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler Emniyet'e götürüldü. Çevik Kuvvet ekiplerinin ve TOMA'nın DİSK binasının önündeki bekleyişi sürüyor.

5 GRUP YORUM ÜYESİ GÖZALTINDA

Olay saat 17.00 sıralarında Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan DİSK Genel Merkezi önünde meydana geldi. DİSK'ten çıkarılan bir grup işçiye destek vermek isteyen Grup Yorum üyeleri, bir grup eylemci ile birlikte DİSK binasının önünde mini bir konser vermek istedi. Destek eylemi sırasında Çevik Kuvvet polisleri ve TOMA binanın önünde hazır bekletildi. Mini konser sırasında taşkınlık çıkaran grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Grubun dağılmasını isteyen polise direnen Grup Yorum üyesi 5 kişi, gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü. Grup Yorum üyesi 1 kişi de DİSK Genel Merkezi'ne sığındı.

TOMA BİNANIN ÖNÜNDE BEKLİYOR

Olayın ardından polis ekipleri, DİSK binasının bulunduğu sokakta güvenlik önlemi aldı. Herhangi bir toplanmaya karşı polis ekipleri ve TOMA araçlarının bina önündeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Grup Yorum İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title