Haberler

Demirtaş'tan AK Partili Vekilin Sorusuna Bomba Cevap

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, AK Partili Mahir Ünal'ın "Eşcinsel evlilikle ilgili ne düşünüyorsun?" sorusuna "Şu anda düşünmüyorum. Eşimle çok mutluyum. Teşekkür ederim." diye yanıt verdi.

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, bugünkü köşesinde HDP lideri Selahattin Demirtaş'la ilgili ilginç bir iddiaya yer verdi. İddiaya göre AKP'li Mahir Ünal Demirtaş'ın eşcinsel evlilikle ilgili ne düşündüğünü sorunca, Demirtaş Mahir Ünal'ı arayarak "Teklifinizi şimdi iletti arkadaşlarım. Ama şu anda düşünmüyorum. Eşimle çok mutluyuz. Teşekkür ederim." diye yanıt verdi.

DEMİRTAŞ: EŞİMLE ÇOK MUTLUYUZ, TEŞEKKÜR EDERİM

Candaş Tolga Işık köşesinde şunları yazdı:

"Doğru mu değil mi bilmem... Ben de anlatanların yalancısıyım diyerek bu yakınlarda duyduğum iki siyasi arasında geçen ve beni çok güldüren bir diyalogla bitireyim yazıyı... AK Partili Mahir Ünal geçenlerde, "HDP lideri Selahattin Demirtaş eşcinsel evliliklerle ilgili ne düşünüyor? Cevap versin" diye bir açıklama yapıyor. Bu açıklamayı danışmanlarından öğrenen Demirtaş hemen telefona sarılıp Mahir Ünal'ı aramış. "Mahir Bey merhaba ben Selahattin Demirtaş..." diyor ve yapıştırıyor cevabı: "Teklifinizi şimdi iletti arkadaşlarım. Ama şu anda düşünmüyorum. Eşimle çok mutluyuz. Teşekkür ederim."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selahattin Demirtaş Candaş Tolga Işık Ünal Demirtaş Mahir Ünal Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

500

Yorumlar (293)

KÜRT-İSLAM KOMUTANI SELAHATTİN-É KURDİmobilWeb@haberler.com:

Demirtaş sen birtanesin

49
20
yanıtYanıtla
adem:

pkk nın kuklaası Stendap yapsın siyaset degil sahnede alkışlayın sizde siyaset yapamıyor güdmlü mermi

46
22
yanıtYanıtla
HahaMobil-IOS:

Ovv helall başkan

44
14
yanıtYanıtla
OnuR_GCMobil-IOS:

Sevmiyorum adamı ama on numara cevap ??

44
7
yanıtYanıtla
cenk:

Senin etrafindakinler senin degerini düsürüyorlar amma senin aciklamalarina ve yorumlarina bayiliyor sizi yürekden kutluyorum Allah yolunu acik Etsin biladeim.

38
9
yanıtYanıtla
hakan:

Kapak budur :) Verecem bu adama oyumu Türk olarak. Ve saatlerce anlatırım sebebini. . 13 yıl sonra ilk defa bir fırsat doğdu bize.

38
9
yanıtYanıtla
chp genclikmobilWeb@haberler.com:

Yapıştır Kapak cevap

37
9
yanıtYanıtla
Adınızı YazınAYŞE:

LAZI ÇERKEZİ HERKES HDP DİYOR

30
14
yanıtYanıtla
gafletten uyanalım. HepimizzzmobilWeb@haberler.com:

Vampir. Kandan beslenen vampir. Pkk lı

17
25
yanıtYanıtla
Ahmet SevenMobil-IOS:

Hahahahaha demirtas adamdir. Lafi yine soktu akpeye hahaha

32
10
yanıtYanıtla
Tüm 293 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title