Haberler

Demba Ba Hırs Küpü

BODRUM'da ailesiyle hem tatil yapan hem de bireysel antrenmanlarını sürdüren Beşiktaş'ın eski golcüsü Demba Ba, hırslı görüntüsüyle dikkat çekti.

BODRUM'da ailesiyle hem tatil yapan hem de bireysel antrenmanlarını sürdüren Beşiktaş'ın eski golcüsü Demba Ba, hırslı görüntüsüyle dikkat çekti. Siyah beyazlı ekiple yeniden anlaşmak istediğini açıklayan 32 yaşındaki Senegalli yıldız, 3 gün önce geldiği Bodrum'da rahat bir tatil yapabilmek adına kaldığı otelin bir koyunu ailesi için kapattı. Gündüzleri kumsalda eşi ve üç çocuğu ile dinlenip eğlenen Demba Ba, akşam saatlerinde antrenman yapıyor. Ailesinin rahatı için kaldığı lüks otelin bir koyunu localarıla birlikte kiralayan tecrübeli futbolcu, dün kumsalda eşi ve çocuklarıyla birlikte güneşlenip iskeleden denize girdi. Akşam saatlerinde eşi ve çocuklarını plajda bırakarak özel antrenörü ile birlikte Bodrum Belediyespor'un sahasına giderek 1 saat 40 dakika antrenman yapan Demba Ba, sürat ve çabukluk çalıştı.

Beşiktaş ile yeniden sözleşme imzalamak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirten Demba Ba, "Bodrum'da çok iyi bir tatil geçiriyorum. Kendimi formda hissediyorum.

Bu yıl ligde yine Beşiktaş şampiyon olur. Ben de Beşiktaş'la anlaşmak için elimden geleni yapacağım. Transfer süreci uzadıkça daha çok strese gİriyorum" dedi.

Ünlü futbolcunun 2 gün daha Bodrum'da kalıp ardından İstanbul'a döneceği, dönmeden önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la Gündoğan'daki otelinde bir araya geleceği iddia edildi.

Siyah beyazlı ekipte 2014-15 sezonunda forma giydikten sonra Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Ba, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Kartal'a döndü. Çin'de uzun süreli sakatlık yaşayan Senegalli futbolcu, geçen sezon Beşiktaş'ta 2 maçta oynayıp 1 gol attı.

- Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Demba Ba Beşiktaş Bodrum Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title