Haberler

Darbecilere Urganlı Protesto

Marmaris'te Cumhurbaşkanı'na suikast girişimi davasında, duruşma salonu önünde toplanan vatandaşlar, duruşma salonuna geçerken darbecileri urgan yağmuruna tuttu.

Marmaris'te Cumhurbaşkanı'na suikast girişimi davasında, duruşma salonu önünde toplanan vatandaşlar, duruşma salonuna geçerken darbecileri urgan yağmuruna tuttu. Avukatların talepleri için bugün tekrar duruşmanın görüleceği Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'na getirilen 44 tutuklu sanık duruşma salonuna Muğla 2'nci ağır Ceza Mahkemesi tarafından 44'ü tutuklu, 47 sanıklı 'FETÖ Suikast Timi'nin 20 Şubat tarihinde başlayan ifadelerinin alınması dün sona ermişti. Son olarak ifadesi alınan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı'nın ifadesi ile sona ermişti. Bugün mahkeme heyeti sanık ve müşteki avukatlarının taleplerini dinleyecek.

DARBECİLERE YUMURTA VE URGAN YAĞMURU

Duruşma öncesi sanıkların duruşuma salonuna gireceği alanın arka bölümünde toplanan vatandaşlar, yağun yağmur altında sanıklar gelmeden önce ellerinde Türk Bayrakları ve değişik sloganların yazdığı dövizlerle FETÖ ve darbe girişimini protesto etti. Cezaevinden geniş güvenlik önlemleri altında getirilen darbeciler duruşma salonuna yaklaştıklarında sloganların sesi yükselerek devam etti. Darbeciler duruşma salonuna geçerken vatandaşlar sanıkları üzerine yumurta ve urgan yağmuruna tuttu. Jandarma darbeci sanıkları hızlı bir şekilde uzaklaştırdı.

TERÖR ELEBAŞININ FOTOĞRAFINI YIRTTILAR

Sanıkların uzaklaşmasının ardından protestocular üzerinde Fettullah Gülen'in fotoğrafının bulunduğu dövizleri yırttılar. Protestolar sırasında sanıkların isimleri tek tek okundu ve vatan haini diye anons ettirildi. Protestocular zaman zaman 'FETÖ'nün köpekleri, hesap zamanı geldi', 'FETÖ gelecek hesap verecek' diye slogan attı.

Bugün yapılacak duruşmada Mahkeme heyeti sanık ve müşteki avukatlarının taleplerini dinleyecek. Yarın da mahkeme heyetinin öğleden sonra ara karar vereceği öğrenildi.

(Bekir Tosun/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ali Yazıcı Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title