Haberler

Darbe Girişiminde Kullanılan Tanklar, Fırat Kalkanı Harekatında Kullanılacak

15 Temmuz darbe girişiminde Çevik Kuvveti saran ve Boğaz Köprüsü’nü kapatan tanklar, Gaziantep’e getirildi.

15 Temmuz darbe girişiminde Çevik Kuvveti saran ve Boğaz Köprüsü'nü kapatan tanklar, Gaziantep'e getirildi. Darbe girişimi ile gündeme gelen tankların Fırat Kalkanı harekatında kullanılacağı belirtildi.

Darbe girişiminin ardından askeri kışlaların şehir dışına taşınması kararı ile İstanbul Maltepe'de bulunan Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutalığı Nurettin Baransel Kışlası'na ait tank ve zırhlı araçların Gaziantep'in İslahiye ilçesine sevkıyatı sürüyor. Son sevkıyat ile birlikte 15 temmuz akşamında Üsküdar'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü saran ve Boğaz Köprüsü'nün Anadolu yakasının girişini kapatan Leopard A2-4 tankları da İslahiye ilçesine getirildi. İzmit Köseköy Tren istasyonuna kadar karayolu ile getirilen tanklar, buradan ise Devlet Demir Yolları'na ait yük trenleri ile İslahiye ilçesine getirildi. Garda indirilen tanklar, 106. Topçu Alay Komutanlığı'nda ki kışlada yerini aldı. Kalkışma gecesinde kullanılan tank ve zırhlı araçların da arasında yer aldığı askeri araçların bir kısmı Suriye sınırında konuşlanırken, bazılarının da sınır ötesinde devam eden Fırat Kalkanı operasyonunda kullanılacağı belirtildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İstanbul Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title