Haberler

Operasyonların Sürdüğü Cizre'yi Vatandaşlar Yardım Kamyonuyla Terk Etti

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde güvenlik güçlerinin operasyonları sürerken bazı vatandaşlar Cizre'ye gelen yardım kamyonuyla ilçeyi terk etti.

Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde 14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan operasyon sürerken, Cizre'de Cudi ve Nur mahallesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında yoğunlaşan çatışmalar devam ediyor. Cizreli işadamları tarafından ilçeye gönderilen bir yardım kamyonu, daha güvenli yerlere gitmek isteyen ilçe sakinlerini ilçeden çıkardı.

OPERASYONLAR DEV EDİYOR

Cizre'de, 14 Aralık'tan beri polis ve askerin yürüttüğü, PKK'lı teröristlerin kazdığı hendek ve barikat operasyonu devam ederken, çatışmaların daha çok Nur ve Cudi mahallesinde yoğunlaştığı belirtiliyor. Hakim noktalarda konuşlanan tanklardan zaman zaman barikat ile teröristlerin bulunduğu hedeflere atışlar yapılırken, iki mahallede bir çok noktada dumanların yükseldiği görüldü. Cizre'nin Cudi Mahallesi'nde dün Murat Ekinci ve Murat Gül adında iki kişinin yaşamını yitirdiği ve cenazelerinin Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtildi.


YARDIM GETİREN KAMYON İLE İLÇEDEN AYRILDILAR

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde operasyonların başladığı günden beri çatışmalardan zarar görmek istemeyenler, buldukları araçlar ve imkanlar ile ilçeden ayrılmaya çalışırken, dün de ilçeye Cizreli işadamlarının gönderdiği yardımları getiren bir kamyon ile ilçeden ayrılanlar oldu.

Hendek ve barikatların olmadığı, ama zaman zaman çatışmalarda kullanılan kurşunların düştüğü Şah mahallesine gelen bir kamyon kasasına dolan bazı mahalle sakinleri daha güvenli yerlere gitti.

İşte bölgeden kareler:



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silopi Cizre Cudi Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (66)

kürtler uyanın:

lanet olsun bizeki yerimizde oturuyoruz. ulan bu nedir pkk yı anladık dış devletin oyuncağı peki türkiye cumuhriyeti ne yapıyor gazlayıp gazlayıp bölgeye katilleri gönderiyor mahalleleri topla dövüyor efendim pkk lı öldürdük diyor uyanın ey millet devlet kürtleri öldürüyor haberimiz yok. .

20
81
yanıtYanıtla
YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:

ULAN ALLAHSIZLAR BİRAZDA TARAFSIZ KANALLARI TAKİP EDİN. TAYYİBİN HAVUZUNDAN GAZLAYIP GAZLAYIP SERVİS EDİYORLAR. SİZ YARIN MAHŞER GÜNÜ NASIL CEVAP VERCEKSİNİZ. .

32
54
yanıtYanıtla
Elazığ 23Mobil-IOS:

Etekliler e dikkat onlar kaçmasın

45
14
yanıtYanıtla
kendini bilmezlerMobil-ANDROID:

teroristtir onlar ne halki

17
34
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

NERDESİN GERİLLA HPG PEKEKE HOOO HOOO NERDESİNİZ YENİLMEZ DEDİGİNİZ PEKEKE GERİLLA. ÖZEL HAREKAT SİZİ CIKTIGINIZ YERE GERİ SOKTU. BUNLAR SİVİLLERİN ARASINA SAKLANIYOR. HİCBİRİNE ACIMIYORUM. YÜZDE YÜZ OY CIKARKEN İYİYDİ DİMİ KEROLAR. ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN

34
13
yanıtYanıtla
ELAZIGLI23:

ALLAH DEVLETIN BELASINI VERSIN

yanıt7
yanıt19
Allah büyük:

ne ekersen onu biçersin . Bunlar bile hala düşman devlete . Hiç acımıyorum daha beter olun

31
14
yanıtYanıtla
zileliMobil-ANDROID:

hükümetin çözüm sureci diye uzattığı eli siz sabote ettiniz ne güzel yaşamak varken bu güzelim ülkede conilerin ermenilerin gazıyla kendinizi bi halt sandiniz sonu böyle olacağı belliydi şimdi bosuna cabalamayin ya adam olup pkk denen serefsizlerden kendinizi soyutluyacaksiniz yada hepinizin sonu böyle olacak yaşasın Türk milleti yaşasın Türk devleti

33
7
yanıtYanıtla
Hanife:

Van depreminde yolladığım yardımlar haram zikkim olsun yüzde 70 i vatan haini çıktı

18
21
yanıtYanıtla
Kerim:

Pis yalancı seni

yanıt7
yanıt9
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title