Haberler

Cinayet Şüphelisi Hastanede Tutuklandı

Samsun’da meydana gelen kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan 1 kişinin ölümüne sebep olan ve olayda kendisi de darp sonucu yaralanarak hastanede tedavi altında bulunan şahıs tutuklandı.

Samsun'da meydana gelen kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan 1 kişinin ölümüne sebep olan ve olayda kendisi de darp sonucu yaralanarak hastanede tedavi altında bulunan şahıs tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Dr. Kamil Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi'nin kesiştiği yerde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Engin A.(35) ile Yadigar Eroğlu (29), Dursun E.(34) ve Salim S.C.(28) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Engin A., Yadigar Eroğlu'nu göğsünden bıçakladı. Olayda Dursun E. ile Engin A, bıçakla ellerinden yaralandı. Engin A. ayrıca darp sonucu kanlar içinde kalarak hastanelik oldu.

Yaralılardan Yadigar Eroğlu ile Dursun E. Gazi Devlet Hastanesi'ne, Engin A. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Yadigar Eroğlu hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili Dursun E. ile Salim S.C., polis tarafından gözaltına alınıp çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden cinayet olayının şüphelisi Engin A., hastaneye giden hakimin tutuklama kararını yüzüne okuması üzerine hastanenin mahkum koğuşuna konulup cezaevi jandarmasına teslim edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title