Haberler

CHP Urfa'da Yönetim Belirlendi

Güncelleme:

CHP Urfa Teşkilatında İl başkanının milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından göreve gelen yönetim arasında görev dağılım yapıldı.

Mayıs ayında kayyuma devredilen Cumhuriyet Halk Partisi Urfa il Başkanlığı görevinden ayrılırken 'Mutluyum' diyen ve "Urfa CHP parti olmaz ancak dernek olur" sözleri ile partisinden sert eleştiriler alan Ömer Karakeçili, tekrardan başkanlık koltuğuna oturdu.

Önceki gün bir araya gelen Karakeçili başkanlığında ki il yönetim kurulu ilk toplantısını da gerçekleştirerek basın açıklaması yaptı. Partideki görev dağılımı ile ilgili yapılan açıklamada yönetimin şu isimlerden oluştuğu belirtildi:

Ömer Karakeçili il Başkanı, Hikmet Şaka İl Sekreteri, Mustafa Hakkı Helvacı İl Saymanı, Müslüm Şikak İl Eğitim Sekreteri, İbrahim Yeşildağ Parti örgütü Örgüt yönetimlerinden sorumlu Başkan yardımcısı, Hale Soran Kadın ve Gençlik Kollarından Sorumlu başkan yardımcısı, Mehmet Özçelik Sivil Toplum kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı, Abdulkadir Çetin Hukuk İşleri, Gül Ayşe Tanışka İnsan Hakları, Sinan Atmak Basın Yayın, Mehmet Mengi İşveren Sendikaları, Mehmet Salih Ulutatar Tanıtım ve Halkla ilişkiler, Akile Yektaş Sosyal politikalar, Mustafa Oğul Mahalli İdareler, Sinan Kılıç Yerel yönetimler, Sadun Doğru Doğa Hakları, Ömer Faruk Atbinici Dış İlişkiler.

SEÇİMLERE KADAR GÖREVİ YÜRÜTECEKLER

Ömer Karakeçili başkanlığındaki yönetim, genel seçimlere kadar görevlerini yürütecek. Seçimlerin ardından olağanüstü kongreye gidilmesinin beklendiği CHP'de yeni başkan ve yönetim belirlenecek.

GÖREVİ BIRAKMASI OLAY OLMUŞTU

Mayıs aylında görevi bırakırken sarf ettiği sözlerle gündeme gelen Karakeçili, sert eleştirilerle okları üzerine çekmişti.

Parti il başkanlığından ayrılacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Karakeçili, o dönemde görev yaptığı süre içerisinde karşılaştığı sıkıntıyı hayatı boyunca yaşamadığını dile getirmişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Karakeçili Şanlıurfa Yeşildağ Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title