Haberler

Çevre Gönüllüsü

Oran Sakinleri, Sabah Yürüyüşleriyle Meşhur CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Arkadaşlarını, Dün Ellerinde Su Taşırken Gördüler.

Oran sakinleri, sabah yürüyüşleriyle meşhur CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve arkadaşlarını, dün ellerinde su taşırken gördüler.

Birbirlerine “Baykal ne yapıyor?” diye soran Oranlılara yanıt; cep telefonuyla Baykal’ın bu anını fotoğraflayan CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok’tan geldi. Baytok, şöyle dedi: “Oran’da çevreci orman gönüllüsü bir grup kadın, yeni dikilen meşe fidanlarına sabahları su götürüyordu. Kadınları gören Baykal, ellerindeki su bidonlarını aldı ve arkadaşlarıyla birlikte meşe fidanlarına su taşıdı.”

Odası internette

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin resmi internet sitesinde yeni düzenleme yaptırarak, genel başkanlık katını ve odasını internet kullanıcılarına açtı. Baykal’ın odasını merak eden partililer, “www.chp.org.tr” sitesi üzerinden sağlanan hizmetle sanal tura katılabilecek. Panoramik sanal tura katılanlar, Baykal’ın özel kütüphanesinin bir bölümünü, resim koleksiyonunun iki seçkin parçasını ve çalışma masasını da görebilecek. 9 Eylül’de açılışı yapılacak “CHP Tarihi Müzesi” de panoramik sanal tur kapsamında, site ziyaretçilerine açıldı. Turun diğer seçenekleri arasında basının çalışma alanları, Parti Meclisi toplantı salonu ile MYK salonu da bulunuyor. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title