Haberler

Cem Özer, Tedavi Gördüğü Hastanede Basın Toplantısı Yapacak

Güncelleme:

Film çekimleri sırasında sette kaza geçiren oyuncu Cem Özer, tedavi gördüğü hastanede cuma günü saat 10.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Rol aldığı filmin çekimi sırasında ayağı kırılarak hastaneye kaldırılan, oksijen tedavisi sırasında sara nöbeti geçirdiği ve şuuru kapandığı belirtilen 59 yaşındaki oyuncu Cem Özer'den haber var. Film çekimleri sırasında sette kaza geçiren oyuncu Cem Özer, tedavi gördüğü hastanede cuma günü saat 10.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Cem Özer, Tedavi Gördüğü Hastanede Basın Toplantısı Yapacak

SAĞLIK DURUMUYLA ALAKALI SORULARI YANITLAYACAK

Cem Özer cuma günü saat 10.00'da, tedavisinin devam ettiği hastanede düzenlenecek basın toplantısında sağlık durumuyla ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak.

Cem Özer, Tedavi Gördüğü Hastanede Basın Toplantısı Yapacak

CEM ÖZER KİMDİR?

Cem Özer , 5 Ekim 1959 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmeden ayrıldı. Dostlar Tiyatrosu'nda çalıştı. Güçlü bir hitabet yeteneği ile tek adam şovları yaptı.Zaten de böyle ünlendi. Sinema ve tiyatro oyunculuğu bir yana, esas alametifarikası Laf Lafı Açıyor'du. 1991 eylülünde yayımlanmaya başlayan bu talk show, televizyon tarihimizin demirbaşlarından sayıldı. "Ben sizin yerinizde olsam yalnız bu programı seyrederdim," sloganlı Cem Özer, özel televizyonların yarattığı ilk yıldızlardan. Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

Cem Özer, Tedavi Gördüğü Hastanede Basın Toplantısı Yapacak

20 Eylül 1991'de Star TV'de Laf Lafı Açıyor programını yapmaya başladı. İlk programa Hülya Avşar, Cenk Koray ve Müjdat Gezen konuk oldu.Türkiye'nin güldüğü bu adam, sivri diliyle dikkat çekti. Medya, sanat ve siyaset dünyasına yönelik eleştirileri, zaman içinde söylediklerinin etkisizleşmesine neden oldu. Sinan Çetin'in Berlin in Berlin'inde, Ezel Akay'ın Neredesin Firuze'sinde, Barış Pirhasan'ın Ademin Trenleri'nde oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cem Özer Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Davar Çobanı:

ölsede hevla yesek.

6
3
yanıtYanıtla
PAŞALI:

DAVAR ÇOBAN sende senin koyunlarının çıkardığı siyah zeytinleri yersin

yanıt1
yanıt5
Vatandaş:

Çok mu önemli, ben merak etmiyorum edenler dinlesin. .

5
3
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Cem Özer şimdi ben yarın sabah saat 10'' a kadar uyuyamam gözüme uyku bile girmez lütfen bu akşam basın toplantısı yap ülkemizde ki tüm sorunları unuttum hatta Suriyelileri bile unuttum senin sağlığını düşünüyorum.

6
2
yanıtYanıtla
KASA KÖYLÜ''YE CEVABIM:

AGZINIZA SAGLIK !!!!!

yanıt3
yanıt1
PAŞA KÖYLÜ:

Teşekkür ederim.

yanıt1
yanıt0
Erden:

Arkadas bakanmıymış kimin umrundasınız ki

4
3
yanıtYanıtla
SOSYALIST:

BU DINSIZ FIRAVUNUN GARDASI HALA YASIYORMU HAIN CIBIL

4
3
yanıtYanıtla
FIFI:

HERKE BIR GÜN ÖLÜMÜ TADACAKTIR. . . . O YÜZDEN DINIMIZE GÖRE, IYI BIR INSAN OLARAK AYRILALIM INSALLAH BU HAYATTAN. EBEDI HAYATTA GÜZELLIKLERI TADALIM CEM ÖZERI HIC SEVMEM. ESKI ESINI DE . . . AHLAKSIZ FILMER- PROJELER. . . ALLAH ISLAH ETSIN !!

4
2
yanıtYanıtla
zeynep aşkım:

ölmedi pislik toprak kabul emiyor bu haini kaç kişi sever ki

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title