Haberler

Çeber'in Arkadaşları 15 Polisi Teşhis Etti

İşkence ve Kötü Muamele Yüzünden Öldüğü İddia Edilen Engin Çeber'in Gözaltında Tutulduğu Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Görevli 97 Polis Teşhis İçin Bakırköy Adliyesi'ne Getirildi.

İşkence ve kötü muamele yüzünden öldüğü iddia edilen Engin Çeber’in gözaltında tutulduğu Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 97 polis teşhis için Bakırköy Adliyesi’ne getirildi.

Ergin Çeber’in birlikte gözaltına alındığı arkadaşları Özgür Karakaya, Cihan Gün ve Aysu Bakkal, polislerden 1’i kadın 15 kişiyi teşhis etti.

Polisler dün saat saat 09.00 sıralarında 3 polis minibüsü ve Sarıyer Belediyesi’ne ait 1 midibüsle adliyeye getirildi. Soruşturmayı yürüten Metris Cezaevi Savcısı Cevdet Doğan polislerin tek tek kimlik tespitlerini yaptı. Adliyenin arka otopak girişinde bekletilen polisler 10 kişilik gruplar halinde bir duruşma salonuna sokuldu. Engin Çeber’in arkadaşları ise yüzleşme için salona tek tek alındı. Çeber’in arkadaşları ile polisler Savcı Cevdet Doğan’ın önünde yüzleştirilerek teşhislerin yapılması sağlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title