Haberler

Çanakkale'de Avcı Pilavı Gecesi düzenlendi

Güncelleme:

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Etili Avcılık Atıcılık Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 'Avcı Pilavı Gecesi' etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe, birçok önemli isim ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, "Avcı Pilavı Gecesi" etkinliği yapıldı.

Etili Avcılık Atıcılık Doğa Sporları ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü Derneğince 5 kazan pilav dağıtılan etkinliğe, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış, Etili Köyü Muhtarı Ersin Güven, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Etili Seramik Fabrikaları Kurucusu İsmail Tülek, Çanakkale Madenciler Derneği Başkanı Mehmet Naci Tülek, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Çağlayan, etkinlikte yaptığı konuşmada, 200 üyesi bulunan derneklerinin her yıl geleneksel olarak bu geceyi düzenlediğini belirterek, "Bu yıl avladığımız av etlerinden yine tekrarını gerçekleştirdik. Katılan ve katılamayan arkadaşlara teşekkür ederim." dedi.

Etkinlik, yapılan dua ile sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkçılık Çanakkale Spor Çan Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title