Haberler

Bursa'da Ünlüleri Buluşturan Kına Eğlencesi

Bursa'da, tekstilci Seçkin- Mesude Çakır çiftinin kızı Gülce Çakır ile Galatasaray Spor Kulübü eski yöneticilerinden armatör Atilla- Feride Donat çiftinin oğlu Ömer Donat çiftinin düğünleri öncesi yapılan kına gecesi, ünlüleri buluşturdu.

Bursa'da, tekstilci Seçkin- Mesude Çakır çiftinin kızı Gülce Çakır ile Galatasaray Spor Kulübü eski yöneticilerinden armatör Atilla- Feride Donat çiftinin oğlu Ömer Donat çiftinin düğünleri öncesi yapılan kına gecesi, ünlüleri buluşturdu. Oryantal Asena danslarıyla davetlileri coştururken, gelinin yakın arkadaşı sunucu Burcu Esmersoy da geceye renk kattı.

Gülce Çakır, Ömer Donat'la hayatını birleştirmeden önce Hilton Bursa Otel'de düzenlenen 'kına gecesi'nde büyük heyecan yaşadı. 19 Nisan gecesi İstanbul Çubuklu 29'da düğünü yapılacak olan Gülce Çakır, neşeli geçen kına gecesinde salona, 'Yüksek yüksek tepelere kız vermesinler' şarkısı eşliğinde geldi.

Seçkin davetli topluluğunun katıldığı özel gecenin ünlü konukları ise televizyon sunucu Burcu Esmersoy ve oryantal Asena'ydı. Esmersoy gece boyunca güzelliği ve sempatik hareketleriyle ilgi odağı olurken, Asena da dansıyla davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Burcu Esmersoy, çok iyi arkadaşı olan gelin adayı Gülce Çakır ve damat adayı Ömer Donat'ın Asena ile birlikte gerçekleştirdiği dans şovunu cep telefonu ile kaydetti. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Spor Kulübü Burcu Esmersoy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title