Haberler

Bursa Büyükşehir Sezona İddialı Başlıyor

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı sezona iddialı başlıyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı Baş Antrenörü Emin İmen, Vakıfbank maçı öncesi yeni sezona dair görüşlerini paylaştı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, Vakıfbank ile 25 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Maç öncesi açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı Baş Antrenörü Emin İmen, 2014 – 2015 sezonunda bütün takımlara başarılar diledi. Türkiye Voleybol Ligi'nin özellikle son yıllarda dünyanın en iyi ligi olduğunu söyleyen Emin İmen, "Bu ligde bulunmak, bu ligde bir takım çalıştırmak benim için çok önemli. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi.

Bu sene yeni bir oluşum içinde olduklarını ancak bu yeni oluşumun hedeflerine daha da odaklanmalarına olanak sunduğunu anlatan İmen, "Tabii ki zor ve uyum anlamında en azından belirli bir sürece ihtiyacımız var. Ancak biz yine her sene olduğu gibi bu yıl da Avrupa kupalarını hedefleyerek lige başlıyoruz. Ligde güçlü takım, zayıf takım diye bir kavram kalmadı artık. İyi oynayan ve kötü oynayan takımlar var. Kadro olarak çok iyi olabilirsin ama sahada kötü oyun ortaya koyarsan senden daha iyi oynayan takım kazanır" diye konuştu.

"Lig uzun bir maraton"

Takımına güvendiğini belirten İmen, "Vakıfbank güçlü ve iyi oynayan bir takım. Dünyanın en iyi oyuncularını kadrolarında barındırıyorlar. Biz de ligin en iyi takımlarından biriyle oynayacağız, lige başlamak adına sahada iyi bir performans ortaya koyup her maçı ve her takımı ciddiye alarak oynayacağız" dedi.

İmen, bu yıl bu uzun sürecin sonunu iyi getirmek istediklerini belirterek, "3 kulvarda birden yarışacağız. Lig uzun bir maraton, sadece bir maçla sınırlı değil. İnişler çıkışlar olabilir bunun yanı sıra Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Avrupa'da ise UVC Holding Graz (Avusturya) takımı ile oynayacağız. Onları Bursa'da ağırlamaktan da mutluluk duyacağız. O maçlar için de yine hedefimiz kazanmak olacak. Saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Önemli olan sahada centilmence mücadeleler yaşanmasıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Vakıflar Bankası İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title