Haberler

5 Ocak'ta Hava Nasıl Olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu

Güncelleme:

Bugün hava nasıl olacak? İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da hava nasıl olacak?

Dün sabah Marmara Bölgesi'nde etkisini gösteren kar, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ gibi illerde etkisini göstermişti. İstanbul'da hakim olan yağmur bugün yerini kar yağışına bırakacak. Peki bugün hava nasıl olacak? İstanbul'a kar yağacak mı? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu...

PAZARTESİ GÜNÜ YOĞUN KAR GELİYOR

Günlerdir İstanbul'da kendisini gösteren sağanak yağış dün Beylikdüzü'nde başlayarak kara dönüşmüştü. İstanbul'un uzun süredir beklediği kar yağışının bu gece başlaması bekleniyor. Gün boyunca sağanak yağmurun devam edeceği ilde kar yağışı bu gece etkisini gösterecek. Meteoroloji, pazartesi ve salı günü için İstanbul'da yoğun kar uyarısı yaptı.Kar yağışının Çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da uzun süredir kar yağışı bekleniyor. Dün İstanbul'a ufak bir giriş yapan kar yağışı yerini yağmura bıraktı. Hava sıcaklığının düşüş gösterdiği İstanbul'da bugün devam edecek olan sağanak yağış akşam saatlerinde yerini kar yağışına bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için pazartesi ve salı günü yoğun kar yaşanacağına dair açıklama geldi. İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 4°C.

ANKARA HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu Ankara'da bu sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur görülmesi bekleniyor. Yüksek kesimlerde ise kar yağışı ihtimali var. Ankara'da bugün hava sıcaklığı ise 1°C.

İZMİR HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu gözüken İzmir'de bugünkü hava sıcaklığı 6°C. İzmir 'de akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.

BURSA HAVA DURUMU

Bursa, sabah saatlerinde kara teslim oldu.Kar yağışının akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Bursa'da hava sıcaklığı ise 4°C.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ankara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title