Haberler

Büfe İşletmecisi Apartman Kapıcısını Silahla Vurdu

Batman’da bir apartman kapıcısı mahallenin büfecisinden borcunu almak isterken, kurşun yağmuruna tutuldu.

Batman'da bir apartman kapıcısı mahallenin büfecisinden borcunu almak isterken, kurşun yağmuruna tutuldu.

Bir apartmanın altında büfe işleten 65 yaşındaki vatandaş, aynı apartmanda kapıcılık yapan 39 yaşındaki Hüseyin Şahin'i kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden apartman kapıcısı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay Batman GAP Mahallesi 2520 Sokak üzerinde bulunan Güzel Yurt Aparmanı önünde meydana geldi. Apartman altında mini büfe işleten 65 yaşındaki Emin Demir ve aynı apartmanda kapıcılık yapan 39 yaşında Hüseyin Demir arasında alacak verecek meselesi yüzünde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle büfeci Emin Demir, belinden çıkardığı tabancasıyla apartman kapıcısı Hüseyin Şahin'i kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden kapıcı Şahin, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesleri üzerine olay yerine giden mahalle sakinleri kanlar içinde yere yığılan kapıcı Şahin'i özel bir hastaneye kaldırdı. Kapıcı Şahin'e kurşun yağdıran büfeci Emin Demir, olay sonrası karakola giderek polise teslim oldu.

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, kısa bir süre önce apartman kapıcısı Hüseyin Şahin, kendisine ait büfeyi Emin Demir'e devir ettiği ve bir miktar alacağı olduğunu söyledi. Mahalle sakinleri, bu sabah geri kalan parasını almak için büfeye giden Şahin ile Demir'in alacak verecek yüzünden tartıştığını ileri sürdü. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Şahin Emin Demir Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title