Haberler

Bolu ve Düzce Kış Tedbirlerini Görüştü

Güncelleme:

2013-2014 Boludağı Kış Tedbirleri Toplantısı Boludağı Polisevi'nde yapıldı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Düzce Valisi Ali İhsan Su başkanlığında yapılan toplantıda iki ilin kış boyunca koordineli bir şekilde çalışması ve otoyol Boludağı geçişi, Boludağı tüneli ile D-100 karayolu Boludağı geçişinin kapanmaması için alınacak tedbirler görüşüldü.

Boludağı Polisevi'nde yapılan toplantıya Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Düzce Valisi Ali İhsan Su, iki ilin Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanları, Emniyet Müdürleri, Karayolları ile diğer kurumların yetkilileri katıldı.

Burada konuşan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, son yıllarda koordineli bir şekilde çalışarak başarılı işlere imza attıklarını söyledi. Şartlar ne olursa olsun yolları açık tutabilmek için çalıştıklarını söyleyen Vali Özçimen, "Yollarımız hep açık olsun ki herkes istediği yere rahatça gidebilsin. Bütün çalışmamızın ana gayesi bu. Son yıllarda tüm birimlerimiz koordineli ve başarılı bir şekilde çalışarak üstün performans sergiliyorlar. Umarım kış boyunca bu yılda geçmiş yıllardaki gibi başarılı oluruz ve yollarımız hep açık olur" dedi.

Düzce Valisi Ali İhsan Su ise "2014-2014 kış sezonu başlıyor. Her iki ilimizin sınırlarından geçen yollarımızın açık tutulması için bu toplantıyı yapıyoruz. Umarım bu yılda yolumuzu açık tutmak için çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam eder" şeklinde konuştu.

Toplantının devamında ise otoyol Boludağı geçişi, Boludağı tüneli ile D-100 karayolu Boludağı geçişi için alınacak tedbirler görüşüldü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Özçimen Düzce Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title