Haberler

Bir Kitap 300 Fidan

Antalya Kent Konseyi Turizm Grubu Başkanı Recep Yavuz, yayınladığı ikinci kitabı “Her Şey Sahil” kitabının geliriyle 300 fidan dikti.

Antalya Kent Konseyi Turizm Grubu Başkanı Recep Yavuz, yayınladığı ikinci kitabı "Her Şey Sahil" kitabının geliriyle 300 fidan dikti.

Kent Konseyi Turizm Grubu Başkanı Recep Yavuz, ikinci kitabı "Her Şey Sahil" kitabının geliriyle 300 rehberle ile birlikte Kepez Barış Manço bulvarı üzerine 300 fidan dikti. Recep Yavuz, "Her şey sahil" kitabını alan herkesin 1 servi ağacı ile Kepez'deki Barış Manço Bulvarını ağaçlandırma projesine destek verdiğine dikkat çekerek, "Bu projeye 300 profesyonel turist rehberi destek verdi. Dubai'den Fas'a, Girit'ten KKTC'ye birçok ülkede görev yapan 300 rehber, Barış Manço Bulvarının ağaçlanması törenine katıldı ve her kes bir ağaç dikti" dedi.

Törenden sonra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Ormancılar Derneği (TODRA) Başkanı Prof. Dr. Tuncay Neyişçi ve Recep Yavuz'un imzasının bulunduğu "Ağaç Dikme Sertifikası" sertifikalar ağaç dikimine katılanlara verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Yavuz Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title