Haberler

Bir Ay Boyunca Kadınlar Günü Kutlaması

Güncelleme:

Renaıssance Istanbul Bosphorus Hotel Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor.

İstanbul'un merkezinde konsepti ve mimarisi ile dikkat çeken Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ay boyunca kadınları çok özel fırsatlarla ağırlıyor.

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, Kadınlar Günü'nü ay boyunca kutluyor! İstanbul'un renkli gece hayatının en yeni duraklarından Bar 212 İstanbul'un kusursuz manzarası eşliğinde muhteşem bir partiye ev sahipliği yapıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Bar 212'de 9 Mart Cumartesi gecesi düzenlenecek "Ladies Night Party"sinde DJ Hande Göksan'ın özel performansı izleyenlere keyifli bir akşam yaşatacak. Kutlamalarına parti ile başlayan Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, ay boyunca Living Room & Terrace ve R Fitness & Spa'da tüm kadın misafirlerine avantajlı fırsatlar sunacak.

İş çıkışı günün yorgunluğunu atmak isteyenleri otelin roof katında yer alan, panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasıyla karşılayan Bar 212, gün batımını sıra dışı ve birbirinden lezzetli kokteyllerle keyfe dönüştürüyor. Özel kokteylleri ile beğeni toplayan Bar 212'de tüm kadınlar Mart ayı boyunca Ada Çayı, Margarita, Carpe Diem ya da Espresso Martinileri %20 indirim avantajıyla yudumlayabilecek.

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, çay sohbetleri için de iyi bir alternatif sunuyor. Hotelin Living Room & Terrace'ında mart ayı boyunca çay saati %20 indirimli olacak.

Şehir hayatının telaşına ara vermek isteyen kadınlar da soluğu Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de alacak. Kadınlar hotelin gün ışığı alan sağlıklı yaşam merkezi R Fitness&Spa'sında, Türk hamamı ve spa bakımlarıyla cildini yenilerken, Uzakdoğu'nun egzotik masajları ile hem ruhunu hem de bedeni dinlendirebilecek. Tüm kadınlar Türkiye'yi Lomi Lomi ve Ayurveda masajları ile tanıştıran R Fitness&Spa'dan Mart ayı boyunca %20 indirimli olarak yararlanabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title