Haberler

Bilal Erdoğan'ın Yönetiminde Olduğu TÜRGEV Üniversite Kuruyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Esra Albayrak'ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜRGEV, İstanbul'da üniversite kuruyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukları Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak'ın da yönetim kurulunda yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), İstanbul'da üniversite kuruyor.

8 YENİ ÜNİVERSİTE

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen yasalar çerçevesinde, İbn Haldun Üniversitesi, Türkiye Uluslararası İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, İstinye Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, AKEV Üniversitesi ve Rumeli Üniversitesi adıyla 8 yeni üniversite kuruldu.

BİLAL ERDOĞAN VE ESRA ALBAYRAK YÖNETİMDE

İbn Haldun Üniversitesi'ni, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Esra Albayrak'ın yönetim kurulunda yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) açacak. İstanbul'da yapılacak İbn Haldun Üniversitesi'nde 7 fakülte yer alacak.

MHP'Lİ VEKİL TEPKİ GÖSTERDİ

Bazı üniversiteler muhalefet tarafından eleştirildi. MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık; TÜRGEV'in kamuoyunda şaibelerle yer aldığını savunarak, "Mayasında helal para yok. Ülkeye hayır getirmeyecek" dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ da benzer şekilde TÜRGEV'e büyük bağışlar yapılmasının dikkat çekici olduğunu ifade etti.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da 21'inci Yüzyıl Anadolu Vakfı'nın İstinye Üniversitesi kuracağını belirterek, "Web sitesi olmayan bir vakfa üniversite kurduruyorsunuz" dedi.

AK PARTİLİ VEKİL: ALKIŞLANMALI

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, TÜRGEV'in 1996 yılında kurulduğunu, vakfın ilgili kuruluşlar tarafından denetlendiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının vakıfta bulunmasının eleştirildiğini anımsatan Turan, "Cumhurbaşkanı ya da benzer kişilerin yakınlarının vakıf çalışmaları içinde olması alkışlanacak konudur" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Esra Albayrak İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

YASİN:

buyurun belliki turgev yeterli parayı topladı vakıf üniversitesi açıyor. haram olsun zıkkım olsun i, çinizde kurusn bu devletten söğüşledikleriniz

36
2
yanıtYanıtla
celu Mobil-ANDROID:

Para cok Baba gider ogul gelir.Esadi aratmayacak senaryolar.

34
2
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.com:

Ulkede her yerde gereksiz universiteler actiniz artik uniersite mezunqlri issiz bu adama cok koyar once unilerin niteligini artirin birakin bu siyaset seylerini

28
2
yanıtYanıtla
mehmet öz:

nereye kadar çalacaksınız.

25
2
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

alkışlayın meleyin

17
2
yanıtYanıtla
Recep:

Serveti sadece bir yüzük tü değil mi, ne yüzükmüş be. . . .

16
2
yanıtYanıtla
Sabri:

Şahıs faydalı işler yapmaya başladı görmek lazım! Başbakanlığı hak etti şimdi.

3
13
yanıtYanıtla
ramazan:

adamlar mrkz bankası gibi para onlarda, ben mi kurcam o kurmayıpda , kara para aşk.

13
2
yanıtYanıtla
tweety:

bi hırsız gördüm sanki

12
2
yanıtYanıtla
Mechul:

Yer alın Tabi ya ÜLKEMİZİN size çok ihtiyacı var bilim adamları

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title