Haberler

"Medine Toprakları Tecavüzde Rekor Kırıyor" Diyen Berna Laçin Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" diyen Berna Laçin hakkında "halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!" diye tweet atan Berna Laçin hakkında, "halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan soruşturma başlattı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar'ın imzasını taşıyan açıklama şöyle: Berna Laçin adlı sanatçının '@bernalacin35' adlı Twitter hesabından 03.07.2018 günü saat 13.00 civarında halkın dini değerlerini aşağılayıcı mahiyette yazı yayınladığının ve bu yazıya karşılık muhtelif sosyal medya sitelerinde yoğun tepkiler oluştuğunun tespiti üzerine 5271 sayılı Ceza Muhakemeleri Kanunu'nun 160. Maddesi uyarınca işin gerçeğini araştırmak üzere adı geçen hakkında, 'halkın dini değerlerini aşağılama' suçundan soruşturma başlatılmıştır."

'Medine Toprakları Tecavüzde Rekor Kırıyor' Diyen Berna Laçin Hakkında Soruşturma Başlatıldı

"MEDİNE TOPRAKLARI TECAVÜZDE REKOR KIRMAZDI!"

Son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin" İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!" sözleriyle dahil olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Medya Berna Laçin İstanbul Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (128)

GÖLGE:

Bir konu bu kadar detaylı anlatılamazdı . Bu insanlık dışı hareketin nasıl altından kalkılabilir çözümünü dile getirmiş . . . . Gelelim Medine meselesine . Şahsen ben kötü algılamadım . Aksine , Medine''de onca manevi değerler ve idam olmasına rağmen bu tip pislik olayların var olduğunu , eksilmediğini , çözümün idam olmadığını anladım . Bu sözden nasıl kötü bir anlam çıkarılır ki ? Bu söz , dini değerleri nasıl aşağılamış olabilir ki ?

16
11
yanıtYanıtla
MAKIF:

Bütün özgürlüklerin olmasına rağmen. idam olmasına rağmen neden ABD değilde MEDINE ?

yanıt5
yanıt3
SAMİ:

MAKIF ne alaka . Amerika kutsal toprak mı ?

yanıt3
yanıt2
SAMİ ye cevap:

Sami git önce okumayı öğren sonrada okuduğunu anlamayı öğren. ilkokul terk gibi yoruma cevap yazmışsın

yanıt4
yanıt1
Birisi:

Soruşturma açılmasını gerektirecek bir durum yok. Ortada Din''in kursallarına ya da toplumun Manevi değerlerine dönük işlenen bir suç yok.

14
12
yanıtYanıtla
tarık:

ortada kutsal topraklara dil uzatma var

yanıt4
yanıt5
maskeli süvari:

hem ıftıra at hemde musluman ulkenın dını duygularını sagılamaya calıs sonrada yuzsuz sekılde uste cıkk sen kımsın kımın usagısın buna en agır cezayı vermezlerse savcılarada yazıklar olsun. . fetonun kadın ımamı bunu bılmeyen yok bır reklamla yılardır ekran basındasın kımseye hayrın yok konu muslumanlığa ıftıra atmak olunca bayragı kımseye bırakma. . en az tecavuz ve cocuk ıstısmarı olan ulkler musluman ulklerdır neyın kafasını yasıyorsunn kım vurdu bu gece bu kadar buyukk sana hala aklın basına gel

11
14
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

boş laf yapmayın. . su an ıftıra atıyorsunuz. . googlede en cok tecavuz ve cocuk ıstısmarı olan ulke dıye ararsanız en az ıslam ulkelerınde oldugunu gorurusunuz hatta sonuncu arabıstan. . en cokta medenıyet dedıgınız ulkeler amerıkada oluyor tecavuz ve cocuk ıstısmarı. . ıftira atıp cennete gırecegınızı sanmayın. .

14
10
yanıtYanıtla
memo:

ANTİMASK Bu haberden sonra ülke sıralamaları değişmiş olmasın. . . ??

yanıt1
yanıt1
maskeli suvarii:

antımaks ben turkıyeyı gormedım hıc bırınde 1 cı sırada. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title