Haberler

Bekleyecek-Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokan Kişi Tutuklandı

Antalya'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan kişi, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan tutuklandı.

Antalya'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan kişi, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Aralık'ta Atatürk Mahallesi Kepez Spor Tesisleri Kavşağında, kırmızı ışık ihlali yapan otomobil sürücüsüne resmi kıyafetli polis ekibi "dur" ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücü otomobiliyle kaçarken, polis ekibi takibe başladı.

Yaşanan kovalamaca sırasında otomobiliyle park ve seyir halindeki 3 araca çarpan şüpheli, Yeni Emek Mahallesi'nde polis ekiplerince ekip otosuyla sıkıştırılarak durdurulabildi. Aracından inerek bu kez yaya olarak kaçmaya çalışan kişiyi polisler yakaladı.

Yapılan kimlik kontrolünde isminin C.C. olduğu belirlenen şüpheli, polislere tehdit ve hakaretlerde bulunması üzerine cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

C.C. ifade işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece, "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklandı.

Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddelerinde yapılan ve 2 Aralık'ta yürürlüğe giren yeni düzenlemede, trafik güvenliğini tehlikeye düşürenler için cezalarda artırıma gidilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Kepez 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title