Haberler

Bayraklı Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Kömür ve Odun Desteği Sağladı

Güncelleme:

Havaların soğumasıyla birlikte Bayraklı Belediyesi, 300 aileye kömür ve odun desteği sağladı. Belediye, yıl boyunca süren sosyal yardımlarını kış aylarında da aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Soğuk havaların kendini hissettirmesiyle, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın talimatıyla ilçe genelindeki ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal desteklerini artıran Bayraklı Belediyesi, 300 aileye kömür ve odun katkısı sundu. Yıl boyunca süren erzak paketi, giyim, ev eşyası yardımlarının kış aylarında da aralıksız süreceği belirtildi. Başkan Sandal, "Biz büyük bir aileyiz ve her zorlu koşulda ailemizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Söz verdiğimiz gibi Bayraklı'da artık kimse yatağa aç girmiyor" dedi.

ODUN VE KÖMÜR DAĞITILDI

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara yönelik desteklerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, Başkan Serdar Sandal'ın talimatı doğrultusunda kış aylarında soğuklarının etkisini artırmasıyla birlikte sosyal yardımlarını da artırdı. Yıl boyunca binlerce aileye sosyal marketler aracılığıyla giyim yardımı yapan belediye ekipleri, battaniye, mont, ayakkabı, elektrikli soba, erzak paketi ve çeşitli ev eşyaları desteğinde bulunurken, son olarak 300 aileye de hane başına 500 kilogramlık kömür ve 2'şer çuval odun katkısı sağladı.

İhtiyaç sahibi ailelerin soba eksiği de giderildi. Binlerce aileye temel ihtiyaçlar doğrultusunda desteklerin kesintisiz devam edeceği belirtildi. Serdar Sandal'ın ailelere sunduğu katkı, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

"İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE BERABERİZ"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Kış aylarıyla birlikte hızlandırdığımız sosyal yardımlarda, ihtiyaç sahibi her haneye girmeyi her ailenin eksiklerini tamamlamayı hedefliyoruz. Her yıl binlerce yurttaşımızın temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve karşılamaya devam ediyoruz. Biz Bayraklı'da büyük bir aileyiz ve iyi günde de kötü günde de ailemizle beraberiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Bayraklı İzmir Hava Durumu Belediye Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title