Haberler

Batman'da Osmanlı Ocakları Derneği Açıldı

Osmanlı Ocakları Batman il teşkilatı, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Osmanlı Ocakları Batman il teşkilatı, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye genelinde 2005 yılında kurulan Osmanlı Ocakları, Batman'da yapılanmaya gitti. Yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Osmanlı Ocakları Batman il teşkilatı başkanı Mehmet Zahat Kırtak, Osmanlı Ocakları'nın Türkiye genelinde 70 ilde teşkilatının bulunduğunu söyledi. Kırtak, "15 gün önce teşkilatımızı kurduk, buna rağmen 300'e yakın üyemiz oldu. Osmanlı Ocakları'nın, hiçbir siyasi parti ile bağı yoktur. Biz barış ve kardeşlik için mücadele eden bir teşkilatız özellikle çalışmalarımızı uyuşturucu ile mücadelede yoğunlaştıracağız nedeni ise kentimizde uyuşturucu yaşı maalesef 12 yaşına düştü. Bu çocuklarımızı uyuşturucu illetinden kurtarıp sosyal hayata kazandırmalıyız. Evini terk edip başka illere çalışmaya giden gençlerimiz içinde projelerimiz var gençlerimiz başka illerde çalışmaktansa kendi memleketinde çalışmaları için projeler üreteceğiz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ibrahim karaman:

hayırlı olsun inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title