Haberler

Basketbolda Transfer... -Beykoz, ABD'li Oyun Kurucu Phılıp Goss ile Anlaştı

Türkiye Basketbol Ligi Takımlarından Beykoz, ABD'li Oyun Kurucu Philip Goss ile Anlaştı.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beykoz, ABD'li oyun kurucu Philip Goss ile anlaştı.

Beykoz Genel Menajeri Zeki Can, 23 yaşındaki ve 1.86 metre boyundaki Goss ile anlaşmaya vardıklarını, bu oyuncunun yarın İstanbul'a geleceğini söyledi.

Can, Goss'u geçen sezon da almaya çalıştıklarını, ancak kendisiyle anlaşamadıklarını belirterek, ''Yeni ABD'li oyuncumuz geçen sezon Hollanda'nın Polynorm Giants Bergen takımında oynamıştı. Bu takımda 19.4 sayı ve 3.1 asist ile 3.4 ribaunt ortalamasıyla mücadele etmişti. Goss'un transferi bizim için çok önemliydi. Takıma büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Daha önce de Edmund Saunders ile Kenton Paulino'yu transfer etmiştik. Bir uzun yabancı oyuncu daha alacağız. Ayrıca bir Türk oyuncuyu da kiralayacağız. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor'' diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Zeki Can, ''3 haftadır iki yabancı oyuncu olmak üzere tam kadro çalışıyoruz. Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Yarın Darüşşafaka ile bir hazırlık maçı yapacağız. 22 Eylül Cuma günü de Erdemirspor ile sahamızda bir hazırlık maçı oynayacağız. Gelecek hafta yapacağımız hazırlık maçı sonrası Türkiye Kupası mücadelesine hazır hale geleceğiz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title