Haberler

Başkentte Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Ankara Elmadağ mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Ankara Elmadağ mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan bayram tatili için memleketi Çoruma gitmekte olan Enes Turkak yönetimindeki 19 EE 812 plakalı otomobil Elmadağ Hasanoğlan mevkiinde orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak karşı şeride geçti. Turkak yönetimindeki Otomobil içerisinde bulunan Eşi Sevda Turkak ve akrabası olduğu öğrenilen Tuncay Cansever olay yerinde hayatını kaybetti.

Öte yandan şoför Enes Turkak ve çocukları Nisa Nur (3), Esma Nur (5), Beyza Nur (6 aylık) olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak ambulanslarla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çarpma sonucu araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Sevda Turkak'ın cesedini olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkarttı.

Otomobil adeta hurdaya dönerken çocuk elbiseleri ve aile fotoğrafları yola saçıldı. Savcının incelemesinin ardından cesetler cenaze aracıyla Elmadağ Devlet Hastanesi morguna götürüldü. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasanoğlan İstanbul Elmadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title