Haberler

Başkan Üzülmez, Mehmet Öğretmenini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ortaokul öğretmeni Mehmet Özden'i evinde ziyaret ederek elini öptü.

Yaşlı ve hasta ziyaretleri ile gönülleri fetheden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçirdiği operasyon sonrası evinde nekahat dönemini geçiren ve kendisinin de ortaokulda öğretmeni olan Mehmet Özden'i, evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eski öğrencisi olan, belediye başkanı olarak görev yapan Hüseyin Üzülmez'i karşısında gören emekli öğretmen Özden bu ziyaret karşısında duygulandı. Öğretmenini ziyaret eden Başkan Üzülmez, eski öğretmeni ile öğrencilik dönemi anılarının yer aldığı sohbette bulundu.

Ziyaretinde Başkan Üzülmez'e Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, Ak Parti İlçe Yöneticisi Aşkın Adıgüzel, Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri ve koordinatörü Yusuf Özdemir de eşlik etti.

Öğretmeninin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Başkan Üzülmez, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesinde özveri ve sabırla büyük emek sarf eden eğitim camiamızın neferi olan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Sizi hep böyle sağlıklı ve mutlu görmek isterim. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title