Haberler

Başkan Öğrencilerle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu anma ve kutlama programlarında görev alan öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Kocaeli'deki tüm anma ve kutlama programlarında özveriyle çalışarak görev yapan öğretmen ve öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun konuğu oldu. Antikkapı'da düzenlenen yemekli programda Başkan Karaosmanoğlu meslektaşları ve öğrencilerle bol bol sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu müzik öğretmenlerinin seslendirdiği türküleri de beğeniyle izledi.

6 ANADOLU LİSESİNDEN ÖĞRENCİLER KATILDI

Programa Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları öğretmenler ile Kocaeli Anadolu Lisesi, İzmit 24 Kasım Anadolu Lisesi, Derince Necip Fazıl Anadolu Lisesi, İzmit Muammer Dereli Anadolu Lisesi, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi ve Kartepe Hayrettin Gürsoy Anadolu ve Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri katıldı.

ÖĞRENCİLER DEĞERLİ ÇALIŞMALAR SERGİLEDİ

Programda yaptığı konuşmada öğrencilerin bu eğitim yılında çok değerli çalışmalar sergilediklerini belirten Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, öğrencilerin başarılı çalışmalarından dolayı öğretmen ve ailelerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Vali Yardımcısı Ünlüsoy eğitimlere sürekli destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na da şükranlarını sundu.

BAŞARLARINIZ MUTLU EDİYOR

Anma ve kutlama programlarında öğrencilerin başarılı gösterilerini izlediğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu programlarda zaman zaman duygulu anlar yaşadığını söyledi. Öğrencilerin başarılarını arzu ettiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, şunları kaydetti: "Öğrencilerimizin başarıları bizi mutlu ediyor. Öğrencilerinin başarılarının arkasında öğretmen emeği de var. Onları da tebrik ediyorum. Başarılarınız gurur verici. Biz sizin başarılarınızın farkındayız. Ben de bir öğretmen olarak bunlardan büyük mutluluk duydum. Sizin hayata iyi hazırlanmanız bizim enerji kaynağımızdır"

İSPİRLİ'DEN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Öğrencilerin Kocaeli'yi temsilen her yıl fevkalade projelere imza attıklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nevzat İspirli de konuşmasında öğrencileri bir araya getiren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

ŞEHİTLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANDIK

Tüm öğrenciler adına bir konuşma yapan Derince Necip Fazıl Anadolu Lisesi öğrencisi Şeyda Zengin, Türkiye için önemli gün ve bayramlarda rol almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Zengin, "10 Kasım'da Atamızı andık. 24 Kasım'da öğretmenlerimizi unutmadık. 12 Mart'ta bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı'nın kabul edilişini kutladık. Yazarı olan Akif dedemizi bir kere daha andık. 16 Mart'ta bizi yetiştirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenlerimizi yetiştiren Öğretmen Okulları'nın kuruluşunu yıldönümünü kutladık. 18 Mart'ta kahraman şehitlerimizi minnet ve şükranla andık. Bu törenlerde ilimizi temsilen görev almak bizim için onur ve gurur kaynağı oldu" şeklide konuştu.

TÜRKÜLERLE EĞLENDİLER

Mehmet Akif Ersoy'un özel ciltli 'Safahat' kitabının hediye edildiği programda, Ortaöğretim Okulları Arası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda birinci olan İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Ahmet Cihangir Kara kendine özgü hitabı ile alkış aldı. Müzik öğretmenlerinin seslendirdiği türkülerle eğlenen öğrenciler program sonunda Başkan Karaosmanoğlu'na çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

title