Haberler

Başkan Dündar Öpücük Yağmuruna Boğuldu

Güncelleme:

Dündar, AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları tarafında gerçekleştirilen geleneksel sünnet şölenine katılarak, çocuklara hediyeler dağıttı.

Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları tarafında gerçekleştirilen geleneksel sünnet şölenine katılarak, çocuklara hediyeler dağıttı. Başkan Mustafa Dündar'ın etrafını saran çocuklar, başkana yanaklarından öperek teşekkür etti.

Kültürpark içerisindeki Özgen Çay bahçesinde bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen geleneksel sünnet şölenine, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı ile Mustafa Öztürk, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ'ın yanı sıra çok sayıda partili, ve sünnet olan çocukların yakınları katıldı.

Toplu sünnet organizasyonunu gerçekleştiren AK Parti Osmangazi Gençlik kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, bu yıl 211 çocuğun sünnet ettirildiğini, sünnet ettirilen çocukların mahallelerde tek tek araştırma yapılarak belirlendiğini söyledi. Adiloğlu, "Sünnet çocuklarının tüm ihtiyaçları bizler ve sponsorlar tarafından karşılandı. Her bir çocuğumuz evinde tek tek sünnet ettirildi. Ayrıca çocuklarımıza, üstü açık otobüs ile şehir turu yaptırıp türbelerimizi gezdirdik" dedi.

Büyük bir coşkuya sahne olan sünnet şölenine katılarak, çocuklara hediyeler dağıtan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaptığı konuşmada organizasyonu gerçekleştiren AK Parti Gençlik Kolları teşkilatına teşekkür etti. Gençlik kollarının bir çok başarılı projeye imza attığını ifade eden Dündar, "Bu çalışkan gençlik, bizlerin geleceği. Amacımız ve hedefimiz bu millete hizmet etmek. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesinde katkı ve desteklerimiz bundan sonra da sürecektir" dedi.

Sünnet şöleni, çocuklara hediyelerin verilmesi ile sona erdi. İçerisinde saat ve çeşitli hediyelerin bulunduğu hediye paketlerini tek tek dağıtan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çevresini saran çocuklar tarafından öpücük yağmuruna boğuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Kültürpark Osmangazi Ak Parti Güncel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title