Haberler

Başkan Aktaş'tan üreten kadınlara moral ziyareti

Güncelleme:

Başkan Aktaş'tan üreten kadınlara moral ziyareti Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kadın kooperatifleri ve derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldiği toplantının ardından ilk ziyaretini Yıldırım Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ne (Yılka-Koop) yaptı.

Başkan Aktaş'tan üreten kadınlara moral ziyareti

BURSA - Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kadın kooperatifleri ve derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldiği toplantının ardından ilk ziyaretini Yıldırım Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ne (Yılka-Koop) yaptı. Başkan Aktaş, üreten kadınlara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Bursa'da altyapıdan kültürel etkinliklere kadar birçok alanda çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, üreterek aile ve ülke ekonomisine katkı sunan kadınlar için de desteklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta kadın kooperatifleri ve derneklerin temsilcileri, kadın muhtarlar, kadın meclis üyeleri ve kadın bürokratlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu kapsamdaki ilk ziyaretini Yılka-Koop'a yaptı. Kooperatifin atölyesinde üreten kadınlarla buluşan Başkan Aktaş, çalışmaları inceleyerek eksiklikler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretini eşi Sevinç Aktaş ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Halide Serpil Şahin ile birlikte gerçekleştiren Başkan Alinur Aktaş, kadın kooperatifi ve derneklerinin kendi çapında güzel işler yaptığını ancak Bursa adına daha aktif olmak gerektiğini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak üreten kadınlara destek olmak için 3 ay boyunca tüm kooperatifleri tarayacaklarını belirten Başkan Aktaş, "Bu çalışmalar kapsamında Yılka-Koop'u ziyaret ettim. Buradaki kadınlara destek olan Yıldırım Belediyesi'ne ve Başkan Oktay Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Kadınlar hoş vakit geçirme, el becerilerini arttırma ve aile bütçelerine katkı sunma imkanı buluyor. Amacımız bu değerleri yapılacak fuarlarla Bursa'ya tanıtmaktır. Bursa'daki bütün kadınların bu tür aktivitelerden istifade etmesini arzuluyoruz. Şu an sahada tespitlerimizi yapıyoruz. Özellikle eşine, ailesine, çocuklarına emek verirken beraberinde üreten ve çevresine örnek olan kadınları kutluyorum. Saygı duyulacak bir hareket. Beraberinde kooperatif başkanlarına, yönetimlerine ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi'ne fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Bu tür dayanışmalarla çok daha fazla güzelliklerin ortaya çıkacağına inanıyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş tarafından üreten kadınlara hediye takdim edilirken, kooperatif yöneticileri de günün anısına ürettikleri ürünleri takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Bakmadan Geçme

Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title