Haberler

Başbakan, Ameliyat Olan Çalışma Bakanı Çelik'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Erdoğan'ın grup toplantısında teşekkür etmediği Faruk Çelik'e ziyareti, "kızgın" iddialarını bitirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, divertikül hastalığına bağlı olarak bağırsak perforasyonu nedeniyle acil olarak ameliyat olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i hastanede ziyaret etti. Salı günü grup toplantısında Soma'daki çalışmalardan dolayı Bakan ve kurumlara teşekkür eden ancak Faruk Çelik'in ismini zikretmeyen Başbakan'ın Çelik'e kızgın olduğu iddiaları ortaya atılmış ve Bakan ile arasının açıldığı söylenmişti ancak Başbakan'ın Çelik'i ziyareti bu söylentileri bitirdi.

ACİL AMELİYAT OLMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, divertikül hastalığına bağlı olarak bağırsak perforasyonu nedeniyle acil olarak ameliyat olmuştu.

BAŞBAKAN'I OĞLU KARŞILADI

AK Parti Genel Merkezi'ndeki çalışmalarını tamamlayan Başbakan Erdoğan, Çelik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'ı hastaneye gelişinde, Çelik'i ziyarette bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Faruk Çelik'in oğlu ve hastane yetkilileri karşıladı.

YARIM SAAT KALDI

Yetkililerden Bakan Çelik'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, yaklaşık yarım saat kaldığı hastaneden daha sonra ayrıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Faruk Çelik Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (5)

MDcvb@outlook.com:

Biraz zaman bulda su okmeydaninda olen iki gencin ailesinide ziyaret et

4
20
yanıtYanıtla
hyy:

Anladım başbakansında arkadaş bu kadar koruma nedir yahu savaşamı gidiyosun...

3
6
yanıtYanıtla
Yeşim Taşlı:

Artık onu saf dışı etmak bir başka bahane bulunmuştur. Bu tahminimce, bakanın işine de, AKP nin işine de daha uygun gelecektir. Ama, ehliyetsiz şirkete ruhsat konusunda kendi yetkilerini de aşan,Taner YILDIZ'la iş daha bitmemiştir. İstifa etsinler veya etmesinler, herhalikarda ağustos seçimlerine, sırtlarında SOMA yağırı ile gideceklerdir. Kendilerini hiç de rahat hissedeceklerini sanmıyorum...

1
6
yanıtYanıtla
Murat:

Neden okudugum her haberin altinda AntiAKP yorumlari var??@ölümde zor, oteside : Eskiden normal vatandas hastane kapisindan içeri giremezdi girende faturayi odeyemediginden rehin alinirdi ! Simdi de saglik ile ilgili hersey bedava iken hastane sayisi ve imkanlari 10'a katlanmisken SENIN YAPTIGIN BU PROPAGANDA NE ICIN?!! Hasta ve 1 refakatcisina her turlu imkan saglaniliyor, bahçede yatan yakinlar eskide kaldi artik! Hastaneler ne otel nede konaklama yerleridir! 1 refakatci yeter fazlasi butun hastalar ve hastane personeli için engel ve ayak bagidir !!! Simdiye kadar 9 ulke gezdim hiç birinde hastanin butun sulalesine yatak verdiklerini gormedim !!!

4
2
yanıtYanıtla
ayyıldız:

olmuştur gecmiştir niye gittinki

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title