Haberler

Bandırmaspor: "Son Vuruşlarda Etkisizdik"

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Pazar günü 0-0 sona eren Nazillispor Belediyespor maçında son vuruşlarda etkisizdik" dedi.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Pazar günü 0-0 sona eren Nazillispor Belediyespor maçında son vuruşlarda etkisizdik" dedi.

Nazilli Belediyespor deplasmanının zor olduğuna dikkati çeken Mustafa Çapanoğlu, "Bu maçta her 2 takımda sahadan galibiyetle ayrılabilirdi. Bizim kadar Nazilli Belediyespor'da pozisyonlar kaçırdı. Sahadan galibiyetle ayrılabilirdik. Ancak son vuruşlardaki eksikliğimizden dolayı sahadan 3 puanla değil 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık" dedi.

Ligin bitimine 5 hafta kaldığını en yakın takipçileri Göztepe ile aralarındaki puan farkının 2'ye indiğini hatırlatan Mustafa Çapanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Avantajlarımızdan yemeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte puan kayıplarına tahammülümüz yok. Ligdeki iddiamızı sürdürebilmemiz için iç sahalardaki maçlarımızı kazanmamız, deplasmandan da puan ve puanlarla dönmeliyiz." - Bandırmabalıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title