Haberler

Balkan Ülkeleri Yeni Yıla Konserler ve Havai Fişek Gösterileriyle Girdi

Güncelleme:

Bosna Hersek, Sırbistan, Kuzey Makedonya, Arnavutluk ve Kosova, yeni yıla konserler ve havai fişek gösterileriyle girdi. Başkentlerde düzenlenen etkinliklerde yerel sanatçılar sahne aldı ve hava fişek gösterileri yapıldı.

Balkan ülkeleri Bosna Hersek, Sırbistan, Kuzey Makedonya, Arnavutluk ve Kosova, yeni yıla konserler ve havai fişek gösterileriyle girdi.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da 15 binden fazla yerli ve yabancı turist 2024'ü çeşitli müzik gruplarının sahne aldığı konserlerle karşıladı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi de vatandaşların yeni yılı açık havada karşılamasına olanak sağlarken, yeni yılın ilk dakikaları hava fişek gösterisiyle başladı.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da ise vatandaşlar gece yarısına kadar konserler eşliğinde eğlenirken, gece yarısının ardından kentte havai fişek ve ışık gösterisi düzenlendi.

Kuzey Makedonya, Arnavutluk ve Kosova

Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te vatandaşlar yeni yılı başkentteki Makedonya Meydanı'nda karşıladı. Bu kapsamda meydanda düzenlenen etkinlikler kapsamında farklı yerel sanatçılar sahne aldı.

Birçok vatandaşın katıldığı kutlamalar kapsamında Üsküp Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan havai fişek gösterisi yapılmadı. Vatandaşlar bireysel olarak havai fişek patlattı.

Arnavutluk'un başkenti Tiran, 2024 yılını geleneksel olarak konser ve havai fişek gösterileriyle karşıladı. Başkentteki İskender Bey Meydanı'nda organize edilen kutlamalarda birçok yerel sanatçı ve müzik grubu sahne aldı.

Kosova'nın başkenti Priştine'de ise binlerce kişi yerli sanatçıların sahne aldığı konserlerle eğlendi. Kalabalık, 2024'ün ilk dakikalarını hava fişek gösterisiyle karşıladı.

Kaynak: AA / Güncel

Sırbistan Makedonya Kosova Müzik Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title